LLsGammaltsomNytt

LLsGammaltsomNytt

|Samfrakt 1 dag

Om

STOCKHOLM | Reg. March 2008

Obs!.Meddelande till alla köpare.
Vi har SEMESTER t.o.m den 18-e maj-15-e juni
Alla paket skickas antingen innan eller efter dem datumen.V.v. betala i tid så att vi hinner skicka varan.V.v. kontakta oss i fall ni behöver den valda artikel tidigt. Vi kan ändra till Köp Nu upplägg till ett lämpligt pris.Kom ihåg att lämna dina omdöme.Det unnar båda sidor att andra medlemmar kan skapa en realistick bild om sälaren,resp.köparen.Det hjälper utesluta bedrägerier på Tradera-platformen.
*Bästa köpare! Jag vill poängtera att jag säljer endast privat mina arvegods samt överskott från eget hem som inte används.Det är därför är bra att lägga på minnet att begagnade objekt kan ha spår av användning eller förvaring.
Packar väl.Om,mot förmodan,är olyckan framme och varan kommer skadad behåll huvudet kallt trots missnöjet.Schenkers paket är försäkrade och man måste anmäla händelsen.Ta flera bilder på skadorna samt på emballaget och behåll emballaget innan skadeärendet är avslutat.I fall du har svårigheter med reklamation kontakta mig.Men spara original förpackning samt bilder på eventuella paketskador så som inbuktningar,revor,hål,trasiga kartonger och liknande.Det minsta är viktigt.Ta bild på etiketten med sändningsnummret.Säljaren kan inte ansvara för hur paketen hanteras efter dess inlämning hos ombud.
Jag ställer gärna med att hjälpa m anmälan om händelsen till Schenker.Sker liknande med Posten får köparen själv göra anmälan på plats.Där gäller andra villkor.
Eventuella skador eller försvinnandet kan uppstå vid automatisk behandling mm.
Ibland sker retur till säljaren utan någon anledning (det hände mig).Då meddelar jag köparen om det och kontaktar Schenker för att få veta vad som har hänt.
V.v. och vänd er till mig innan ni skyndar er att lämna ett Negativt omdöme.Det löser inte problemet och ersättning för era utgifter för att det är Schenker som står för det.Jag bara kommer att lämna Negativt omdöme tillbaka för att berätta om orsaken för Tradera.Jag står alltid till hjälp.Däremot kan inte ha ansvar för leverantörernas slarv.Eventuella ersättningar för skador sköts av transportföretag efter ett skriftligt klagomål med bifogade bilder på skadorna och emballage varför är viktigt att behålla original förpackning och fotodokumentera skador.Om glasobjekt,t.ex gått sönder ta bild på även alla små splitter som ligger i förpackningen.Alla detaljer är viktiga.
Obs! Vad gäller POSTEN: om det händer något med Postens utskick får köparen själv ta hand om reklamation.Jag,som privat säljare kan inte hjälpa med deras klantighet.Därför använder jag mest Schenker som fraktbolag.Den som väljer Posten får ta ansvaret för det själv.
Jag önskar alla lycka till med era köp och välkomna med alla frågor eller problem som uppstår.Kommunikation är bästa sättet att lösa alla eventuella problem.
Mvh LLsGammaltsomNytt

13 maj 00:44
35 krKöp nu
1 maj 14:37
55 krEller Köp nu 75 kr
1 maj 14:33
349 krEller Köp nu 445 kr