PrimaPinaler

PrimaPinaler

Om butiken

Mölnbo | Reg. February 2003

Prima Pinaler har ambitionen att vara ett varuhus för återbruk av vackra ting från förr. Varför köpa nytt när det redan finns så mycket begagnat att vörda och vårda. Här på Tradera kommer vi då och då sälja en del av våra bästa pinaler.
På Tradera säljer vi även ett urval av våra Bluetoothögtalare.
Hos Prima Pinaler behöver du inte känna shoppingskam allt vi säljer är begagnat så vi erbjuder utmärkta förutsättningar för hållbar överkonsumtion.
Gemensamt för hela sortimentet är att det följer vårt motto ”Fulhet förnedrar själen” vi säljer bara vackra pinaler även om inte alla alltid kan vara överens om vad som är vackert.

Bohagsaffären inhyses i en gammal kvarn i Mölnbo, ca 6 mil söder om Stockholm. Här sprider butiken ut sig över tre våningar plus ett stall och upptar allt som allt 600 kvm.

Mer info om öppettider och hur du kontaktar oss finns på vår hemsida www.primapinaler.se eller sök upp prima.pinaler på Instagram. På vårt andra Instagramkonto LjuvMusik finns bilder på många fler bluetoothhögtralare och filmer där du kan lyssna på bluetoothhögtalarna.