Leksaksfynd

Leksaksfynd

|Samfrakt 3 dagar

Om butiken

Bredaryd | Reg. March 2014

Hej och välkommen till Leksaksfynd.

Vi har sålt LEGO på Tradera i över 10 år. Och sedan 2014 med vår nuvarande butik. Hos oss hittar du allt från bitar till minifigurer och allt där i mellan.

Vi hjälper dig gärna att identifiera bitar när du saknar beskrivning eller när dammsugaren har varit framme. Saknar du något bit i vårt sortiment? Kontakta oss gärna då, så ska vi försöka inför biten i vårt sortiment. Självklart säljer vi bara LEGO, och inte några tråkiga kopior. Allt LEGO vi saluför är självklart nytt och kommer främst från olika LEGO set.

När du gjort ditt köp så försöker vi att skicka din beställning inom 24 timmar. Vi använder alltid nya zip-påsar och kuvert/brev med bubbelplast när vi packar och skickar din beställning.
För närvarande skickas alla paket med postnord och utan möjlighet till spårning. Skulle du vilja att ditt paket skickas med spårningsmöjlighet? Kontakta då oss efter ditt köp för att få en ny fraktkostnad. All frakt betalas av köparen.

Vårt ansvar för ditt paket upphör när vi har postat paketet. Den främsta orsaken till att paket från oss försvinner i Postnords hantering, är att köparen har en inaktuell adress angiven på Tradera. Så snälla, kolla så att du har en aktuell adress angiven på Tradera.

Med detta så önskar vi er allt gott och hoppas att ni finner intressant bitar och tillbehör i vår butik.
Med vänliga hälsningar
Henry


Du som köpare har enlig Lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler rätt till 14 dagars ångerrätt.

Det är du som köpare som står för frakt vid retur. Vi godkänner bara returen om varan är i samma obrukade skick som den var i när den lämnade oss.

Kontakt oss via mail eller genom meddelande på Tradera.

Ur Lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59).

14 § Om konsumenten utövar sin ångerrätt, ska näringsidkaren betala tillbaka vad konsumenten har betalat till näringsidkaren. Återbetalning ska göras utan onödigt dröjsmål och senast inom 14 dagar från den dag då näringsidkaren tog emot konsumentens meddelande om att avtalet frånträtts.

Vid avtal om överlåtelse eller upplåtelse av en vara behöver återbetalning dock inte göras förrän näringsidkaren tagit emot varan från konsumenten eller konsumenten visat att varan sänts tillbaka.