Lotof

Lotof

|Samfrakt 7 dagar

Om

LINKÖPING | Reg. May 2014

En nöjd kund är min belöning. Här söker gamla saker med historia och patina nya ägare.
-Varmt välkommen som kund, nu och i framtiden.


Betalning ska ske senast fem dagar efter avslutad auktion.


Fraktpriset avser (om inte annat anges) frakt inom Sverige, Vid frakt utom Sveriges gränser tillkommer andra kostnader. Vid frakt utom Sveriges gränser skall kontakt tas med säljaren för att diskutera om det är möjligt samt eventuell vilka kostnader det medför (I dessa tider med restriktioner kring frakter p.g.a. Covid19, är det synnerligen viktigt att föra en diskussion kring vilka möjligheter det finns för att att genomföra frakten, på ett för alla parter, säkert sätt.).

Jag samfraktar gärna förutsatt att det går utan risk att skada något av föremålen. Vid samfrakt måste du kontakta mig innan du betalar så att det totala fraktpriset blir korrekt!

Jag använder mig av bl.a. av Swish, PayPal, kontokort och Traderabetalning för säker och enkel betalning.
Alla uppgifter köparen behöver för betalning skickar Tradera ut i ett automatiskt mejl till köparen efter avslutad affär.
Vid frakt utomlands (Sverige), kan det tillkomma ytterligare fraktkostnader, vilka regleras innan frakt, efter kontakt med kunden/säljaren.


----------------------

Om köparen ej hämtar ut sin vara, står du själv för returkostnaden med spårbar frakt. När jag erhållit din vara, i samma skick som när jag skickade den, kommer säljaren att betala tillbaka det du betalade för varan med avdrag för säljarens fraktkostnader till önskat konto. Skulle varan vara skadad har jag rätt att debitera dig för värdeminskningen.