Poke-Mart

Poke-Mart

|Samfrakt 3 dagar

Om butiken

Arboga | Reg. February 2016

Hej, & mycket välkommen till Poke-Mart Sweden en Seriös & Äkta Cardshop & TV-Spels Retro-Butik! :-)

Tiden går fort, och redan på några år så har vi vuxit från ingenting, till att efter tusentals beställningar, med flera tusen nöjda kunder, och tusentals fina omdömen, och fortfarande 5.0/ 5.0 i Betyg!

Information & Dina garantier som kund hos oss, vad som ingår i frakten & hur säkert vi packar din order, och betalning efter vinst, kan du läsa om en hel del nedan! <3

* Betalningsalternativ : FAKTURA & DELBETALNING (
3-24 MÅNADER VIA PAYNOVA)
/ SWISH / PAYPAL / KORT /
BANKÖVERFÖRING VIA TRADERA! *

Mvh / Britt-Marie & Mattias @Poke Mart

* Alla ni kunder som handlar hos Poke-Mart, kan lita på följande :

* Så fort din betalning är registrerad, så ligger ditt paket i händerna på PostNord inom 24 timmar påväg mot dig. ( Om inte så kontaktar vi dig och frågar eller förklarar ifall något skulle blivit försenat )

Här är vi ärliga med att allt jobb vi lägger ner, är till 100% är vårat material!

alla fotografier som vi lägger upp, är fotograferade av oss och tillhör oss!

*Vi "lånar" inte andras bilder eller annonsformat, vi kör på vårat recept till 100%

* All information och kunskap, i våra

objektbeskrivningar för objektet du budar / köper är 100% ärliga objektbeskrivningar utav det du köper / budar på utifrån våran kunskap & expertis samt research!

* Här på Poke-Mart, förekommer inte piratkopierade, förfalskade, objekt till försäljning! 100% av det du köper på en auktion från oss, är 100% ÄKTA.

Därför vi alltid respekterar, varenda beställning när det kommer till paketering, oavsett om kortet kostar 5kr:- eller 5000kr:-

förvänta dig inget annat än kvalitét, ärliga & äkta, välpaketerade varor! Vi är samlare sedan barnsben, vi behandlar allt, vi säljer, som en samlare själv vill ha sakerna levererade!
( Sleeves + Toploader + Bubbelplast + Utskrivna Klisteretiketter ( Med leveransadress & namn, direkt kopierat ifrån din Adress du har angett på Tradera, så det är noll risk för felstavningar eller felskrivna siffror osv! ) !
Allt ovanstående ingår för varje kort som du köper!

( Om du vill ha billigare frakt, vid köp av flera kort och mot förmodligen inte ha varje kort i toploaders med mera som ingår, så skriv så kan frakten bli billigare absolut; men det är ingenting vi rekommenderar, utan vi skickar helst korten redo att stå all PostNords hantering.
(Och vissa med fri frakt är det alltså 1 fraktkostnad
Värde 15kr:- som gäller.)

Mvh Mattias & Britt-Marie @ Poke-Mart