Butik

Dunöras_ting

Alingsås • Registrerad oktober 2018

Dunöras ting är ett registrerat företag och innehar F-skattesedel och är en säkerhet med allt som det innebär för dig som kund.

Idé:
I denna butik säljer jag kristaller, trumlade stenar, slipade stenar, rökelser och inredning med andligt tema. Jag beställer alltid in till så hög kvalitet som går att få, och håller mig uppdaterad om nya leverantörer och trender.
Jag beställer in sådant som talar till mig, har insett att jag ska följa mina vägar och hoppas därigenom att jag får en unik shop som inte liknar någon annans.

För att lägga order och få samfrakt:
Du lägger varor i din kundkorg genom att klicka på "Köp nu", när du slussas till nästa sida kommer du se vad den varan plus frakt kommer kosta, men du behöver inte betala för den varan just nu ifall du vill köpa fler varor. Klicka bara på "Handla mer hos Dunöras ting" eller gör en ny sökning och du kan lätt lägga till nya varor medans dina föregående varor ligger säkert i kundkorgen. Du kan när du vill avsluta din order och då ser du att samfrakt har gått igenom och du endast kommer bli debiterad för frakt på den vara som har högst fraktkostnad i varukorgen.

Jag återbetalar inte fraktkostnader om du har betalat varje vara för sig, det är upp till dig som kund att vara uppmärksam på detta innan du betalar.

Jag skickar varor inom 1-3 arbetsdagar och använder mig utav Postnord. Du får ett mejl när din vara är skickad. Så länge pandemin fortgår så skickar jag i största mån som brev till din brevlåda, så att du som kund ska kunna få ditt brev hem och inte behöva gå till utlämningsställe och hämta. Postnords leveranstider på brev är 2 arbetsdagar, ibland är det framme redan dagen efter men i sällsynta fall kan leveransen dröja en dryg vecka. Jag misstänker inte uteblivet paket förens det har gått 11 arbetsdagar från det tidpunkt du fått mejl om att ditt brev/paket är skickat från mig.

14 dagars ångerrätt gäller från den dag du fått varan. Eventuell portokostnad i retur på varor står du som köpare för. Detta ska göras antingen via frimärken eller som hempaket till Dunöras ting.
Distansköplagen gäller.

Förfrågan om prutning på porto och varor i vår butik undanbedes.

Har du några kundtjänstfrågor så är du välkommen att mejla oss, vi svarar normalt på mejl under helgfria vardagar, dagtid.
eriten88@gmail.com
Vänligen undvik att ringa till mig, då mitt telefonnummer även används privat.

Välkommen till Dunöras ting :)

Dunöras_ting Omslagsbild