CeliahDesign

CeliahDesign

|Samfrakt 7 dagar

Om butiken

Norrköping | Reg. November 2020

Celiah Design är en nystartad liten firma som säljer vackra saker, både begagnat och nytt, främst pysselmaterial och inredning.
Välkommen med att göra en grön affär!

Betalning
Använd Traderas betalfunktion!

Ångerrätt & retur
Du har rätt att returnera varor inom 14 dagar från det datum varan anlänt/hämtats av dig. Kostnad för retur betalar du som kund.

Önska om du vill!
Det finns mycket på lager som ska säljas! Affärer utanför Tradera är ju inte tillåtet, men det finns inget som hindrar att vi kommer överens om affärer som sker på Tradera. Hör av dig om du letar efter nåt, så ska jag se vad jag har!

Mer information:
https://celiah.se/tradera/

Angående frakt & samfrakt
Om du köper flera varor så samfraktar jag naturligtvis. Begär samfraktspris när handlat klart, så räknar jag ut vad frakten kostar.

Samfraktspriser (gäller endast inom Sverige):
- Gratis spårbar frakt vid köp över 350kr.
- Vid köp över 200kr skickar jag spårbart enligt Traderas regler*.
- Maxvikt 50g och värde under 200kr: 19kr (frimärke**)
- Maxvikt 100g och värde under 200kr: 34kr (frimärke**)

*Jag skickar med Schenker. Går det att skicka din försändelse med billigare spårbart alternativ så bjuder jag på mellanskillnaden.
**Som du säkert vet så är det osäkert att skicka med Postnord. De har slarvat bort några paket för mig och det är inte helt ovanligt att leveransen drar ut på tiden, vid enstaka tillfällen har det tagit så mycket som två veckor för paket att komma fram.

17 dec 15:59
29 kr0 bud
10 dec 16:08
89 kr0 bud
10 dec 17:10
69 kr0 bud
10 dec 15:02
69 kr1 bud