KalmarStadsmission

KalmarStadsmission

|Samfrakt 3 dagar

Om butiken

Kalmar | Reg. November 2021

Kalmar Stadsmission är en ideell icke-vinstdrivande organisation som verkar i Kalmar med omnejd inom socialt arbete. Vi arbetar för människor som lever i utsatthet och utanförskap. I organisationen ryms olika verksamheter som vänder sig till olika människors behov – från Öppen dagverksamhet till Verkstadsarbete och från Ateljé-verksamhet till Second hand-butik - En miljö där människor får möjlighet att närma sig arbetslivet genom arbetsträning och praktik.

Köpvillkor:

Skick

Varan är begagnad och säljs i befintligt skick. Eventuella defekter framgår av bilderna och varubeskrivningen.

Betalning

Vid vunnen auktion bör betalning ske omgående. Vi använder oss endast av Traderabetalning, vilket innebär att du via länkar väljer att betala med Swish, kort, Paynova eller PayPal. Om betalning inte skett inom fyra dagar förbehåller vi oss rätten att häva köpet.

Leverans

Vi samarbetar med Schenker och erbjuder frakt inom EU. Upphämtning av paketerade varor sker av Schenker på tisdagar efter lunch. Varorna levereras till närmsta serviceställe. Frakten står du som köpare för. Paket som inte hämtas ut skickas tillbaka till oss. Eftersom vi är en välgörenhetsorganisation tar vi ut en avgift på 200:- kronor om du inte hämtar ut ditt paket.

Samfrakt

Vi ordnar gärna samfrakt vid möjlighet. Vänligen skicka en förfrågan för samfraktspris så justerar vi fraktkostnaden.

Avhämtning

Vi erbjuder avhämtning vid vår Second Hand-butik på Amerikavägen 1 i Kalmar, vid personalingången på västra sidan av byggnaden. Varan kan hämtas tidigast en dag efter att betalning genomförts.

Vi erbjuder avhämtning vardagar (ej röda dagar), mellan kl.10:00-15:00. Medtag legitimation, bud visar både köparens och sin egen legitimation. Kontakta oss på webshoppen - se telefonnummer på lapp vid dörren. Om varan inte har hämtats ut inom 7 arbetsdagar förbehåller vi oss rätten att häva köpet.

Ångerrätt

Du har alltid 14 dagars ångerrätt när du handlar något på nätet. Om du vill åberopa ångerrätten så meddela oss inom 14 dagar från det att du har mottagit varan. Du som köpare står själv för returfraktkostnaden och du ansvarar även för att varan packas ordentligt. Skicka paketet till:

Kalmar Stadsmission, Second Hand
Amerikavägen 1
393 56 Kalmar

Reklamation

Tycker du inte att din vara lever upp till den bild eller beskrivning som fanns? Då kan du ha rätt att reklamera ditt köp. Defekter som är beskrivna i text eller via bild är inte grund för reklamation. Kontakta oss och beskriv skälet till varför du vill reklamera.

Kundtjänst
Vår kundtjänst är bemannad vardagar (ej röda dagar), mellan kl.10:00-15:00.

21 jul 18:32
402 kr28 bud
28 jul 18:47
120 kr38 bud
28 jul 18:33
1 159 kr33 bud
28 jul 18:38
65 kr26 bud
21 jul 18:35
12 kr7 bud
21 jul 18:32
160 kr10 bud