PUSPUNKA

Om

Företag

Nyhammar | Reg. November 2023

Hej och välkommen till PÜSPUNKAS sida på Tradera.
Vi vill upplysa er om:
Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler.
Ångerrätt
Vid köp av varor med en kostnad över 400 kr utanför affärslokal har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt.
Vid nyttjande av din ångerrätt:

Du måste meddela att du ångrar dig. Meddelandet ska skickas till oss . I ditt meddelande ska ditt namn, din adress, e-postadress, ordernumret samt vilka varor som returneringen gäller framgå klart och tydligt.

Du bör omedelbart och senast inom lagstiftad 14 dagar efter ångermeddelandet returnera produkterna till oss.

Du står för returfrakt, leverans och skick på produkterna vid retur, produkterna bör därför skickas välpaketerade och i ursprunglig förpackning.

På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt.

Mer information om ångerrätt finner ni på.

www.hallakonsument.se

Ångerblankett för nedladdning hittar ni på.

www.konsumentverket.se

PÜSPUNKA är ett litet företag som här på Tradera säljer både nya och begagnade delar till mopeder, vi strävar inte emot att vara störst eller snabbast utan vår strävan är att hålla hobbyn levande, då med att leverera bra grejer till våra kunder som vi kan vara stolta över och samtidigt ge kunderna bästa valuta för sina pengar. Vi själva är en del av hobbyn kring mopeder så vi känner ett litet extra ansvar över dom saker vi säljer och att vi som företag håller god kvalitet.

På våra begagnade delar ger vi alltid en sådan ärlig bild vi bara kan om objektet, dock kan man aldrig komma ifrån att en begagnad del är använd och det medger ett visst slitage och vissa fall av defekter och skavanker. Begagnade delar kan många gånger ägts av ett helt led av ägare och för oss är det svårt att veta hur dessa har behandlat delarna genom sitt ägande, dock kan skicket på ett objekt vara väldig talande för hur det har behandlats och hur mycket kvarvarande tid det finns innan det är uttjänt.

Våra nya delar är handplockade och utvalda, vi säljer inget vi själva inte skulle vilja ha eller använda. Vi kan garantera att vi gör vårt yttersta för att sälja delar av god kvalité.

Du som budgivare och spekulant, studera bilder noga och var inte rädd för att fråga om det är något du undrar över gällande våra objekt eller köp av oss.

//PÜSPUNKA