Linda_str

|Samfrakt 7 dagar

Om

Ervalla | Reg. March 2006

När man bor på landet, gillar loppis och auktioner samt har växande barn så blir det lätt en hel del grejer som helt enkelt inte längre behövs eller behöver rensas bort på grund av platsbrist. Normalt brukar jag ha många böcker ute på auktion, men det blir en hel del annat också, beroende på vilka lådor/utrymmen som gås igenom och rensas.

Jag använder mig av Postnord, både spårbart och frimärken, samt Schenker vid lite större och/eller tyngre försändelser. Ibland kan det ta ett par dagar extra att få iväg paketen, men då brukar jag ange detta i auktionstexten. Normalt skickas annars allt inom 2-3 vardagar. Jag skickar normalt inte meddelanden när jag lämnat in hos ombud etc.

Försöker alltid att beskriva skick tydligt. Framför allt när det finns något att anmärka på. Pälsdjur finns i hushållet, men jag försöker att skicka med så lite av dessa som möjligt. Rökfritt hushåll. Vid köp av kläder så rekommenderar jag alltid tvätt eller åtminstone ordentlig vädring före användning, men kläderna är givetvis rena när de skickas.

Skulle du inte vara nöjd med ditt köp av någon anledning så får du gärna meddela mig så vi kan komma fram till en lösning tillsammans.

Har du frågor är du välkommen att ställa dem, använd gärna traderas meddelarfunktion.