Bruno Magli varumärkesbild
Bruno Magli logotyp

Bruno Magli

Född ur en familjetradition av skomakare i Bologna, Italien, har Bruno Magli varit synonymt med italienskt hantverk och sofistikerad stil sedan 1936. Med en stark övertygelse om att ett par vältillverkade skor är grunden till varje garderob, påbörjade bröderna Bruno, Marino och Mario Magli en resa som förvandlade deras lokala skomakeri till ett globalt lyxmärke.

Bruno Magli - exklusiv design för de stilmedvetna

Med rötterna djupt förankrade i skomakeriets hantverk, riktar sig Bruno Magli till stilmedvetna män och kvinnor som söker efter högkvalitativa produkter. Bruno Magli erbjuder inte bara läderprodukter och skor av hög kvalitet, utan även en rad eleganta accessoarer, kläder och klockor, allt med den särpräglade lyx och elegans som märket är känt för.

Tradera - platsen att hitta Bruno Maglis mästerliga hantverk

Tradera är din plats att hitta Bruno Maglis exklusiva utbud till bättre priser. Oavsett om du letar efter deras klassiska skor, stilrena kläder eller distinkta accessoarer, kan du upptäcka det bästa av Bruno Maglis kollektioner här. Shopping på Tradera är även ett hållbart val, snällt både mot plånboken och miljön.

Bruno Magli fortsätter att charma världen med sina kvalitetsprodukter, som är frukten av över 80 års passionerat hantverk. Märket förblir troget sina rötter samtidigt som de fortsätter att förnya sig själva för att möta de moderna kundernas behov. Utforska Bruno Maglis sofistikerade värld på Tradera och skapa din egen stil med detta ikoniska märke.

->
->