Woolpower varumärkesbild
Woolpower logotyp

Woolpower

Från det kalla, norrländska klimatet i Östersund kommer Woolpower, ett märke som länge varit synonymt med kvalitet och varm ull. Grundarna till Woolpower insåg tidigt att den svenska kylan krävde kläder som kunde stå emot elementen. Deras kärlek till ull och passion för hållbarhet ledde dem till att skapa kläder som kombinerar funktion med mode, och på så sätt föddes Woolpower.

Woolpower - en förkärlek för ull

Den kalla norden gav upphov till ett behov av kläder som både värmer och håller länge. Grundarna till Woolpower, med rötter djupt i Jämtlands skogar, ville skapa något som gick utöver det vanliga. Deras mål var att föra samman traditionella svenska stickningsmetoder med moderna tekniker, och skapa kläder som inte bara var värmande, men också hållbara och miljövänliga. Woolpower riktar sig till kvinnor och män som vill hålla sig varma, oavsett om de befinner sig på en vandring i fjällen eller på en kylig stadspromenad. Produktsortimentet sträcker sig från varma strumpor och underkläder till tjocka tröjor och jackor. Det som särskiljer Woolpower är användningen av merinoull, känd för sina utmärkta värmande egenskaper och förmåga att andas.

Woolpower på Tradera

För dem som vill njuta av Woolpowers kvalitet utan att tömma plånboken helt, är Tradera det perfekta valet. Här kan man hitta både nya och begagnade produkter från Woolpower till ett mer överkomligt pris. Dessutom, genom att handla på Tradera, gör man även ett miljövänligt val, då återanvändning bidrar till en mer hållbar konsumtion. Med sina rötter i det svenska kulturarvet och en passion för kvalitet har Woolpower etablerat sig som ett av de ledande märkena inom ullkläder. Genom att kombinera tradition med innovation fortsätter de att värma generationer av svenskar, både i städerna och i vildmarken.