Beskrivning

Grön Zip Trädgårdsslips 13CM Längd Återanvändbart Stöd Mjuk Tråd Vinranka Trädgårdsslips för Trädgårdsstöd

Klippbar: Du kan fritt klippa det mjuka buntbandet med en sax efter längden. Den är lätt att stödja och skadar inte växter eller blad.
INSAMLADE OCH ORGANISERADE: Med våra flexibla trädgårdsslipsar i plast kan växter snabbt samlas in och organiseras utan att skada händerna.
50 STK I SET: Detta trädgårdsslipset med dragkedja innehåller 300 st trädgårdsslipsar och detta antal slipsar är stora och tillräckligt för ditt dagliga trädgårdsliv.

GRÖNT UTSEENDE: Vårt trädgårdsslipset med dragkedja är med grön färgdesign och kan designas för att smälta in med trädgårdsväxter.
ÅTERANVÄNDBAR: Vårt trädgårdsslipset med dragkedja är återanvändbart och enkelt att använda, används som trädgårdsslips för att fästa växter, vinrankor, buskar och blommor till spaljéer, pålar eller andra växtodlingsstöd.

1. 50 STK I SET: Detta trädgårdsslipset med dragkedja innehåller 300 st trädgårdsslipsar och detta antal slipsar är stora och tillräckligt för ditt dagliga trädgårdsliv.

2. GRÖNT UTSEENDE: Vårt trädgårdsslipset med dragkedja är med grön färgdesign och kan designas för att smälta in med trädgårdsväxter.

3. Klippbar: Du kan fritt klippa det mjuka buntbandet med en sax efter längden. Den är lätt att stödja och skadar inte växterna eller bladen.
4. INSAMLADE OCH ORGANISERADE: Med våra flexibla trädgårdsslipsar i plast kan växter snabbt samlas in och organiseras utan att skada händerna.

5. ÅTERANVÄNDBAR: Vårt trädgårdsslipset med dragkedja är återanvändbart och enkelt att använda, används som trädgårdsslips för att fästa växter, vinstockar, buskar och blommor till spaljéer, pålar eller andra växtodlingsstöd.

Specifikation:
Artikeltyp: Garden Zip Soft Tie
Material: Plast
Längd: Ca. 13cm / 5in
Vikt: Ca. 162g / 5.7oz

Användning: Kan användas som trädgårdsslips för att fästa växter, vinrankor, buskar och blommor till spaljéer, pålar eller andra växtodlingsstöd

packlista:
50 x Garden Soft Tie

Objektnr 632 677 427

Visningar 65

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 8 jun 12:44

50 st Trädgårdssnöre trädgårdsslips 13CM

Pris

59 kr
Annonsen är avslutad

Impexx

Torslanda, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

1 269 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också