Beskrivning

Hej.

Var god läs hela texten det finns viktig information.

Här har vi till försäljning en 5 växlad Honda HD02 MT8 motor på 78cc eller vad i folkmun kallar 80cc. Det finns inga kännbara glapp varken i ramlager eller vevstake den känns väldigt solid. Dock har den ej varit startad av oss. Växlarna kryper i fint, drevaxel snurrar, koppling rör sig men mer än så går inte att utröna utan att starta den.

Motorn är externt hel och ren, inga bitar urslagna, inga synliga sprickor i block eller gängor i blocket som ser konstiga ut.

Ser man till cylinder finns det slitage i loppet ovan avgasport, vilket man känner med nageln och kan se på bild, det finns en gänga på infästningen till insuget som inte håller industrikvalitet, är halva gängans djup som vi har att anmärka på, den är funktionsduglig om man använder längre skruv än original och vid åtdragning har detta i åtanke, i framtiden kan det behövas sättas dit en insattsgänga.
Topplock har märken i förbränningsrum och till en av bultarna fattas en bricka.

Motorn den är sliten, färg fattas på sina ställen men uppskattar man motorer som inte penselrenoverats eller som inte fått bada i billig sprayfärg då kan detta vara motorn för dig.

Motorn ska nog ses som ett fint renoveringsobjekt då vi inte vet mer än det som listats, levereras tömd på olja. De delar du ser på bilderna som rör motorn är de delar som ingår.

Snabb fakta om MT8.
MT8 är i grunden samma modell som MT5, det skiljer väldigt lite. Tex övre motorfästet sitter hålet högre upp på MT8 pga den längre slaglängden, detta går dock att borra ett nytt hål på en MT5 ram och få motorn att passa.
Ostrypta levererar dessa motorer 9hk dock sväljer dessa block borrning ända upp till 57mm. Det finns många fina cylindrar som passar dessa, tex original Honda H100 (99cc) eller som tex Athena som har sin så kallade 125cc.

Vill vi upplysa er om:

Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler.


I korthet ger det kunden rätt att vid köp över 400kr av ett företag ångerrätt om 14 dagar när ni väl hämtat ut varan, det finns undantag men detta objekt omfattas ej av undantagen. Mer information om detta finner ni på.

https://www.hallakonsument.se/lagar/lagen-om-distansavtal-och-avtal-utanfor-affarslokaler/

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.
Lycka till
//PÜSPUNKA

Sökord:
mt5 mt 5 mt50 mt 50 mb5 mb 5 mb50 mt mb MT8 MT 8 MT80 MT 80 MB8 MB 8 MB80 MB 80

Objektnr 629057617

Visningar 249

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 3 apr 22:03

Honda MT8 Motor

Såld för

5 900 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?