Beskrivning

HESTRA HANDCUFF JUNIOR

Storlek: rekommenderas för handskar i storlek 3-7 (Junior)

Modell: Elastiska 80 mm / Bredd: 17 mm

Smalare handcuffs som är värda sin vikt i guld! Förhindrar att handskarna kommer bort när de tas av. En klassisk räddare i sittliften när du ska fibbla med mobilen, tillika i blåsvädret när du ska på toppen och inte vill åka ned barhänt med en handske kort.

Användning: Dra på armbandet över handleden och fäst remmen i fästpunkten på handsken. När handsken avlägsnas hänger handsken kvar i handledsremmen. Mycket uppskattat vid exempelvis liftåkning. Levereras i par. För att fästa en handcuff i en handske måste en fästpunkt finnas på handsken. Det flesta av våra sporthandskar har en fästpunkt i form av en liten svart triangel i plast som sitter i handskens mudd. Saknar din handske just den här typen av fästpunkt går det givetvis bra att fästa dem i eventuell metallring eller tygöggla. Det viktigaste är att du har något att fästa handcuffen i. Därför rekommenderar vi att du först kontrollerar dina handskar om de har en fästpunkt innan du köper den här produkten.

  • Produkten levereras i par
  • Juniorstorlek
  • Gör det enkelt att enkelt hålla koll på handskarna
  • Träs på över handleden
  • Fästes i lämplig fästpunkt på handske


( sökord: handskrem hestra, rem till hestra handskar, leash till handskar, leash hestrahandsklar, leash till hestra handskar, leash till skidhandskar, elastisk rem hestra, elastisk rem skidhandskar, rem skidhandskar, säkerhetsrem skidhandskar, hestra hand cuff junior, hestra hand cuff jr, hestra handcuff jonior, hestra hand cuff dam, hestra handcuff junior )

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 626060171

Visningar 74

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HESTRA HANDCUFF JUNIOR 80 mm/17 mm, rem skidhandskar hestra, leash skidhandskar

Pris

50 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 388 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?