Beskrivning

GEAR AID GORE-TEX® FABRIC PATCHES 2-pack (Identisk produkt som den från McNETT.)

Rek butikspris: 120 kr

MCNETT ändar under 2019 varumärkesnamn till GEAR AID. (Därför kan motsvarande identiska produkt florera parallellt under båda varumärkenas olika emballage på marknaden ett tag framöver.) Det amerikanske varumärket är specialiserat på reparationsutrustning, tillbehör och produktvård för militär och den professionella sektorn, men har mer och mer börjat sprida sig och uppskatas av friluftsintresserad konsumenter. Alla produkter håller mycket hög kvalitetsnivå och tack vare stora volyminköp från USA kan vi hålla mycket bra prisnivå.

Paketet innehåller två förlimmade och tryckkänsliga laglappar:

-En rektangulär: 5,1 x 10,2 cm

-En rund: 7,62 cm i diameter

Med enkelhet kan skyddspappret tas bort och lagningslappen gnuggas fast på plagget runt revan eller hålet. Lagning kan ske från yttersidan om revan är liten, eller med lapp både på in- pch utsida vid större hål och för bästa hållbarhet. Detta är den bästa produkten på marknaden vi själva lyckas hitta för ändamålet! Vi har själva laget en rejält cykelkraschad svart jacka i GORE-TEX Active på 5 ställen, och resultatet blev både mycket bra, hållbart och snyggt. Kittet kommer förvarat i och en smidig vattenskyddad plastdosa.

Ett högvalitativt lagningskit för utrustningsreparation i fält eller hemmavid. Rekommenderat och optimerat av och för GORE-TEX men fungerar mycket bra att använda för de flesta typer av reparationer gällande tält, uppblåsbara liggunderlag, regnkläder, ryggsäckar, stövlar och mer där till som kan gå sönder under ditt äventyr. Både mycket tålig och givetvis 100 % vattentät i material och limning. Med andra ord ett kit som borde packas med på alla lite större äventyr.

Instruktioner för lagning:

Rengör och torka området kring hålet. Ta bort skyddspappret. Placera lappen på hålet och tillse att det är minst 12mm från hålets kant till lappens kant. Gnugga på lappen, från centrum och utåt under 30 sekunder. Klädesplagget kan användas omedelbart men limmet härdar ytterligare under de närmsta 12- 24 timmarna. Var noga med att du för bästa livslängd klipper till avrundade hörn när du klipper till den rektangulära lappen, så att de inte kan fläkas upp.

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 560159031

Visningar 651

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

GEAR AID GORE-TEX FABRIC PATCHES 2-pack, lagningslappar Gore-Tex

Pris

99 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 387 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?