Beskrivning

Hergé - Tintin au pays des Soviets - Inbunden 141 sidor - Franska - svart/vita bilder - Tryckt 1999
Tintin i Sovjet, fransk originaltitel: Les Aventures de Tintin, reporter du Petit "Vingtième", au pays des Soviets, eller Tintin au pays de Soviets, är det första av seriealbumen om den unge reportern Tintin, skrivna och illustrerade av den belgiske serietecknaren Hergé.

Albumet gjordes i svartvitt som beställningsverk på uppdrag av Norbert Wallez, abbot och redaktör och chef för av den belgiska tidningen Le Vingtième Siècle. Wallez stod politiskt mycket långt till höger och Hergé, som aldrig satt sin fot i Sovjetunionen, fick pussla ihop sin fiktiva handling med bakgrundsinformation från boken Moscou sans voiles, sv: "Moskva utan slöjor", av Joseph Douillet, en före detta diplomat.
Mått ca 23,5*30,5 cm
En liten reva på ryggen annars i fint skick

Vi har fått in ett parti av Tintin album, besök gärna våra övriga annonser.

Vikt ca 660 gram utan emballage

Bästa kund!

* Vi använder oss av Schenker SPÅRBART och REK. Ifall du föredrar ett annat alternativ, meddela oss så ändrar vi fraktsätt om det är möjligt. Tänk på att det som skickas med frimärke, ej spårbar frakt kan vi inte ansvara för.

* Angående eventuella skador på ett objekt som uppkommit under transport (gäller endast spårbart). Det är viktigt att du fotar BÅDE paketet och objektet, så vi kan göra en anmälan till transportbolaget innan vi kan göra en återbetalning till dig.

* Vi samfraktar gärna, om ni har köpt flera av våra objekt avvakta med betalningen tills ni får totalsumman av oss.

* Betalning sker genom någon av Traderas integrerade betallösningar.

* Önskar ni avhämta varan / varorna i vår butik går det utmärkt. Vi har normalt öppet torsdag 12-18 och fredag 12-17 samt lördag 10-14.

* För varor köpta via nätet gäller distansavtalslagen, d.v.s. köparen har 2 veckor på sig att ångra köpet. Köparen får då själv stå för frakten.

Objektnr 630023178

Visningar 54

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 22 apr 21:07

Hergé - Tintin au pays des Soviets - Inbunden 141 sidor - Franska

Såld för

100 kr
Annonsen är avslutad

ANTIQUS_BÅLSTA_AB

Bålsta, Sverige

5.0

ANTIQUS_BÅLSTA_AB

Företag

Toppsäljare

3 976 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?