ANTIQUS_BÅLSTA_AB

ANTIQUS_BÅLSTA_AB

|Samfrakt 3 dagar

Om butiken

Bålsta | Reg. March 2016

Välkomna till Antiqus Bålsta AB!
Organisationsnummer: 559044-2678
https://antiqus.se

När vi är ute och besöker olika mässor runt om i landet, har vi tyvärr begränsad möjlighet att svara på era frågor och att ge snabba leveranser. Vi hoppas ni har överseende med det!

Vi har både en fysisk butik i Bålsta och den här internetbutiken på Tradera.

Kort om oss: vi har djupa kunskaper om mynt, medaljer, sedlar m.m. (över 40 års erfarenhet som numismatiker). Vi köper alltid guld och silver till högsta dagspris!

Vi sysslar också med bättre svensk keramik som: Lisa Larson, Stig Lindberg, Josef Ekberg. Berndt Friberg m.fl.

FÖRSÄLJNING på TRADERA.

Betalning sker genom Traderas integrerade betallösningar eller hör av dig om inget annat överenskommes.

Om det finns en skillnad som måste betalas till:
BG 5085-8232

Vi samfraktar gärna (Tradera jobbar ständigt att ha det så klart och lätt som möjligt).

Portot gäller angiven fraktmetod och inom Sverige, önskar köparen annan fraktmetod kan fraktkostnaden komma att förändras. Det blir inte alltid billigare!

OBS!
Vi använder oss av Schenker SPÅRBART och REK. Ifall du föredrar ett annat alternativ, meddela oss så ändrar vi fraktsätt om det är möjligt. Det som skickas med frimärke, ej spårbar frakt kan vi inte ansvara för hur de hanteras efter inlämning.

Om du väljer att hämta upp din vunna vara, kan vi lagerhålla den i högst en månad. Om du inte har hämtat upp eller hört av dig till oss inom en månad förbehåller vi oss rätten att starta om objektet.

För varor köpta via nätet gäller distansavtalslagen, dvs. köparen har 2 veckor på sig att ångra köpet. Köparen får då själv stå för frakten.

Angående eventuella skador på ett objekt som uppkommit under transport (gäller endast spårbart). Det är viktigt att du fotar BÅDE paketet och objektet, så vi kan göra en anmälan till transportbolaget innan vi kan göra en återbetalning till dig.

VÅR FYSISKA BUTIK I BÅLSTA.
I vår fysiska butik i Bålsta finns det många fina saker som inte ligger ute på Tradera så har ni vägarna förbi är det väl värt ett besök. Vår nya bättre lokal ligger vid Huvudingången till Bålsta Business Park
(gamla Ytteknik/ Chemetall).

International buyers are welcome! Please wait for changed price from Swedish to International shipping quote before you pay.

Name: ANTIQUS BÅLSTA AB
Account number: 969 724 888
BIC/IBAN:
HANDSESS / SE15 6000 0000 0009 6972 4888