Beskrivning

Fyra paket frimärken Affischkonst. 50 häften i varje paket, varje häfte innehåller 4 frimärken på 10 kr = 2000 kr i frankeringsvärde per paket. Fyra paket är alltså = 8000 kr i frankeringsvärde.
Nu när portot ligger på 18 kr kan man t.ex. använda 2 sådana här 10 kr märken och på så vis bara betala 12.50 per brev. De är även mycket användbara om man skickar REK eller tyngre saker som kräver ett högre porto.

(Frimärkena kommer ursprungligen från ett företag i Spanien som investerade stora summor pengar i utländska frimärken i förhoppning om att de skulle stiga i värde, men de gick givetvis i konkurs).
.
Vi samfraktar gärna, om ni har köpt flera av våra objekt avvakta med betalningen tills ni får totalsumman av oss.
.
Betalning sker antingen till vårat Bankgiro, med swish eller genom något av Traderas betalsystem.
.
OBS! Swisha inte till vårat mobilnummer, det är bara till för att ni ska kunna ringa oss om ni har några brådskande frågor.
Önskar ni avhämta varan / varorna i vår butik går det utmärkt, men meddela oss i sådana fall innan ni tänkt komma så att vi kan se till att varan finns på plats. Vi har normalt öppet torsdag 12-18, fredag 12-17 och lördag 10-14. Vi kan ibland även möta upp i butiken andra tider.
.
För varor köpta via nätet gäller distansköplagen, d.v.s. köparen har 2 veckor på sig att ångra köpet. Köparen får då själv stå för frakten.
.
Vilkor för våra leveranser: Varor som säljes för över 1000 kr skickad endast med registrerad och försäkrad post/paket. Även varor som säljes för mellan 200 och 1000 kr skickas normalt med försäkrad post men kan skickas med vanligt post på köparens egen begäran och på köparens eget ansvar. Icke skrymmande varor som kan skickas med brev och säljes för under 200 kr skickas normalt med vanlig post om köparen inte själv begär spårbar försändelse.

Objektnr 634108484

Visningar 15

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 4 jun 13:38

Fyra paket frimärken. 50 häften i varje paket = 8000 i frankeringsvärde.

Utropspris

|0 Bud

4 900 kr

Slutar om

ANTIQUS_BÅLSTA_AB

Bålsta, Sverige

5.0

ANTIQUS_BÅLSTA_AB

Företag

Toppsäljare

3 977 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?