Beskrivning

2 Pack -Pälsborttagare för Kläder - Tar bort hund katthår

Silikonmaterial: Den tvättmaskinbeständiga borttagningen för djurhår är gjord av mycket mjukt silikonmaterial som inte skadar kläder, är mycket klibbigt, tar enkelt bort hund- eller katthår och tar bort hår, damm och smuts från kläderna, så att kläderna kan rengöras grundligt.

Detta är en hårborttagnings produkt för katt och hund hår som på något sätt fastnat på kläder och följt med ut från tvättmaskinen. Produkten är tillverkad av ett klibbigt material som fångar upp oönskat husdjurs hår på kläder och övriga textiler. En produkt att äga och ha i alla tillfällen.

Produkten har en rund design med en liten ihålig formad tass på mitten av produkten. Genom att dra produkten längst kläderna så fångar du enkelt upp håret. Produkten fungerar även genom att lägga in den i torktumlaren tillsammans med kläderna. En smart, effektiv och bra lösning!

Vi tror nog att alla djur ägare kan hålla med om att hitta djur hår överallt på kläderna kan vara väldigt irriterande, speciellt om kläderna precis blivit ny tvättade. Oavsett hur mycket kärlek vi har för de så måste problemet på något sätt försvinna!

Kan återanvändas: Obs: Denna hårborttagare för husdjur minskar dess klibbighet och effekt när den är våt och bör endast användas i det sista steget - lufttorkning/torkning. Skölj med vatten efter daglig användning och lufttorka för att återställa viskositeten för nästa användning.

Brett användningsområde: Våra schampobollar för husdjur hjälper till att ta bort smuts från kläder, sängkläder, rockar, kläder, filtar, lakan och annat hår, plyschdjur, husdjurshår och mycket mer. Lämplig för personer med husdjur.

Unik design: Hårborttagaren för husdjur är portabel och kompakt, kan bäras när du reser, sparar effektivt vatten, tvättmedel och tid och förhindrar att kläder trasslar och vrider sig.

Kvalitetssäkring: Vi strävar efter att förse våra kunder med högkvalitativa produkter och tjänster.

Skölj av under rinnande vatten för att lossa på hår och damm och pälsborttagaren blir som ny.

OBS! Kan användas i torktumlaren men inte i tvättmaskinen då den inte har någon effekt när den är blöt.

Mått: 7 x 7,5 cm
Antal: 2 st
Material: Silikon
Kan användas i torktumlaren

Objektnr 629182968

Visningar 76

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 21:05

2 Pack -Pälsborttagare för Kläder - Tar bort hund katthår

Såld för

79 kr
Annonsen är avslutad

Impexx

Torslanda, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

1 255 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?