Beskrivning

Produktbeskrivning:

Detta 25 cm lilla professionella keramiska hjul är särskilt lämpligt för skolundervisning och keramikaffärer, och möter behoven hos proffs och keramikälskare.

Den har en kompakt struktur, vackert utseende, litet fotavtryck och god leravstötande förmåga att kontrollera blandningskaos.

- LCD-pekskärm

- exklusivt

-Tyst vändbar motor

- Stabil och säker drift

- Kompletta skulpteringsverktyg

Huvuddrag:

- Intelligent LCD-skärm,
Enkel manövrering, växling med en knapp mellan manuell och pedalhastighetskontroll. LCD-skärmen gör det mycket bekvämt att kontrollera intensiteten och hastigheten, vilket minskar onödiga problem i produktionsprocessen.

- Bekvämt fotstöd,
Utrustad med pedaler är driften mer flexibel, rotationshastigheten kan justeras flexibelt som du vill, och det är bekvämare att leka med lera. Den stora bärande ytan ger stor komfort och ökar flexibiliteten vid användning.

-9,8" skivspelare och avtagbart handfat,
9,8"/25cm aluminiumfälgar med stor diameter används för att enkelt dra stora bitar. Den slutna designen förhindrar jorderosion från att tränga in i flygkroppen. ABS-bassängen är löstagbar och lätt att rengöra.

-350W motor och ultralågt ljud,
Med en kraftfull motor på 350W har maskinen låg energiförbrukning. Scrollhjulet roterar mjukt och ljudet är lågt (cirka 50 decibel), vilket gör att du kan koncentrera dig på ditt arbete. Hastighet: 0-300 rpm.

- Läckageskyddsanordning,
Enfas tretrådsanslutning, med läckageskyddsanordning, tillförlitlig drift. Samtidigt ökar den stabila trebensstrukturen plus gummikuddar maskinens stabilitet.

- en komplett uppsättning verktyg för tillverkning av keramiska
Detta keramikset levereras med ett 16-delars modellerings- och skulpteringsverktyg i lera. Det används ofta i skolundervisning och keramikaffärer, och möter behoven hos proffs och entusiaster.

Produktspecifikationer:

Färg: Rosa
Material: stål, aluminiumlegering, ABS
Effekt: 350W
Spänning: 220V
Skivbordsmått: 9,8"/25 cm
Hastighet: 0-300 rpm
Arbetsljud: ca 50 decibel
Rotationsriktning: medurs och moturs
Vikt: 26,5 lbs/12 kg
Produktstorlek: 19,7"x13,8"x11,2" / 50x35x28,5cm
Pedalstorlek: 19,5×9 cm

Paket innehåll:

1 x Keramisk keramikmaskin

1 x formverktygssats

1 x Användarmanual

Funktioner och detaljer:

-LCD-pekskärm: LCD-skärm, bara genom att trycka på knapparna på displaypanelen kan du övervaka och justera arbetshastigheten, styra skivspelarens riktning och växla mellan 2 driftlägen (manuell/pedal). Den vattentäta LCD-skärmen är berörbar även med lera på händerna.

-Utmärkt kvalitet: Denna 9,8 tum/25 cm skivspelare är gjord av aluminiumlegering, som inte är lätt att korrodera och rosta. Premium ABS-bassängen är avtagbar för effektiv rengöring. Flygkroppen har behandlats med plastsprutning, kompakt struktur, humaniserad design och utmärkta detaljer för att ge dig en behagligare stämning.

-Tyst reversibel motor: Kraftfull 350W motor går tyst (cirka 50 decibel) men stabil, vilket sparar mer energi. Den erbjuder medurs och moturs rotation för att rymma vänstermänniskor. Denna avancerade borstlösa motor kan också uppnå 0-300 rpm för att passa dina behov.

- Stabil och säker drift: Den enfasiga tretrådiga anslutningen med jordfelsskydd ger ett betydande bidrag till säker och pålitlig drift. Dessutom garanterar tre kraftiga metallbaser och gummikuddar på botten stabilitet och hållbarhet under arbetet.

-Kompletta skärverktyg: En uppsättning formverktyg (8 st verktyg i rostfritt stål + 8 st träverktyg) som tillhandahålls av detta krukmakarhjul kan hjälpa dig att göra serviser, vaser och keramiska konstverk. Lämplig för skolundervisning, keramikbar, hemmabruk etc.

Objektnr 634 625 637

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 4 jun 17:40

0-300rpm 25CM keramikmaskin med verktyg, LCD-skärm, med läckageskydd, lågt brus

Pris

2 695 kr
Annonsen är avslutad

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

179 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också