Beskrivning

MYCKET SVÅR ATT FÅ TAG PÅ!!

Vid flera köp levereras allt i en längd!

RIKTIG 3D! Urläcker D-C-FIX i 3D 50cmx90cm. Scrapbooking, hobby, dekor, folie mm!

Fynda! D-C-FIX original från TYSKLAND. Självklistrande tålig plastfilm med urläcker 3D-effekt! Den häftiga 3D-effekten är svår att fånga på bild. Ytan på den här dekorplasten är inte helt slät utan när man tar på den känns den sträv...nästan som skinnet på en orm eller reptil :) ..vilket är den bästa jämförelsen jag kan komma på :)

Frakt: 1-2 st 50x90cm = 75 kr, 3-4 st 50x90cm = 85 kr, 5-8 st 50x90cm = 95 kr.

Butikspris: 59 - 89 kronor/meter.

Kommer att sälja ut ett brett utbud av dessa fantastiska rullar D-C-FIX till ett utropspris och fast pris som ligger långt under ordinarie priser. Önskas fler rullar eller andra längder så hör av dig så kan vi ställa ut fler auktioner (om vi har kvar).

Eventuella kostnader för emballage och kuvertering ingår i fraktpriset.

Samfrakt är okej men Traderas system klarar inte om att räkna ut rätt frakt vid flera köp från butik så jag återbetalar mellanskillnaden om du har betalat för mycket för frakten..Vid flera AUKTIONSVINSTER kan jag däremot ändra frakten manuellt innan du betalar.

Skickas ihoprullad men önskas kraftigare emballage/kartong så hör av dig så löser vi det (dyrare frakt betalas av köparen). Vid leverans till annat land står köparen för den högre fraktkostnaden.

Jag vill informera om att det är Postens portotabell som gäller vid uträkning av frakten. Vilka frimärken som kommer att användas beror på tillgången, dvs det kan vara högvalörer, massor av lågvalörer, valörslösa eller rabattfrimärken.

OBS! Inget separat vinstmejl skickas efter auktionen utan all information för betalning finns i Traderas vinstmejl. Läs mina frakt- och betalningsvillkor för att undvika missförstånd

Objektsnr 538669146

Visningar 309

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

RIKTIG 3D! Urläcker D-C-FIX i 3D 50cmx90cm. Scrapbooking, hobby, dekor, folie mm

Pris

55 kr
Annonsen är avslutad

jan.p.johansson

Borås, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

7 098 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?