Beskrivning

Oöppnad / förseglad samlarask (New & Sealed Collector's Item)!

LEGO® Creator 31070 "Turbo Track Racer" - sällsynt och relativt prisvärd 3-i-1 byggsats av samlarkaraktär lanserad 2017, oöppnad / förseglad! Produktbeskrivning finner du längre ner i annonsen. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelser! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat! Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoasken) skick är särskilt viktig för dig!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och exklusiva LEGO® produkter av samlarkaraktär! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi harmångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

Poduktbeskrivning: Hoppa in i förarhytten i denna kraftfulla Turbo Track Racerbil, med ljusblå färgskala och bred vit fartrand, vit bakspoiler, svarta och vita fälgar med lågprofildäck, automatiska öppningsbara dörrar och en detaljerad cockpit med störtbåge, racingratt, hastighetsmätare, rörlig växelspak, nödbroms och eldgula och grå justerbara racingsäten. Har även öppningsbar baklucka och huv, detaljerad motor med kromfärgat galler och rörliga delar, tonad vindruta och detaljerade fram- och baklyktor, avgasrör och sidospeglar. Denna LEGO Creator 3-i-1-modell kan byggas om till en gaffeltruck eller en cool blå racerbil.

Objektnr 506 302 003

Visningar 1 372

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO Creator 31070 "Turbo Track Racer" - från 2017, oöppnad / förseglad!

Pris

998 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

977 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också