Beskrivning

Köp mellan 2 - 6 maj skickas den 7:e maj!

Oöppnad / förseglad (New & Sealed Box)!

LEGO Creator Expert (Exclusive) 10277 "Krokodillok" - numera sällsynt och exklusiv byggsats av samlarkaraktär lanserad 2020, oöppnad / förseglad! Denna vackra modell är inspirerad av lokomotivet Class Ce 6/8 II, som först byggdes för den schweiziska statsjärnvägen mellan 1919 och 1927, och är fullspäckad med realistiska detaljer. Med sidostänger som rör sig när hjulen snurrar och rörliga pantografer som rör sig upp och ner – det finns mycket att utforska. Lyft av taket för att få tillgång till personalkupén och använd de 2 minifigurerna för att få berättelserna i detta klassiska tåg att komma till liv. Lägg till Powered Up delar (säljs separat) för att motorisera loket. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelse! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat! Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoasken) skick är särskilt viktig för dig!

Letar du efter något med tågtema inom LEGO® City eller LEGO® Creator Expert? Då har du hamnat rätt! I vår butik hittar du ett riktigt brett sortiment av de mest sällsynta och exklusiva byggsatserna med tågtema som LEGO® har producerat de senaste 10 åren! Saknar du något? Hör av dig så kan vi se ifall vi kan ta hem på beställning!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär, dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

Kompletterande produktuppgifter - Väck din passion för att bygga
Krokodillok (10277) är en del av en samling LEGO® modellset för vuxna som älskar vacker design. Denna modell är också perfekt som present till alla som gillar modelltåg.

  • Modellsetet LEGO® Krokodillok (10277) är perfekt för vuxna som vill bygga ett veteranlok, eller för alla som älskar tåg och letar efter nästa hobbyprojekt.
  • Njut av en givande utmaning när du får detta byggbara modelltåg att komma till liv. Utforska sedan funktionerna och detaljerna i detta set som hyllar det klassiska krokodilloket.
  • Upptäck fantastiska detaljer med autentiska funktioner som återspeglar det verkliga krokodilloket. De 2 LEGO® minifigurerna med verktyg, displaystället och faktaskylten ger mycket att utforska när du har byggt färdigt det klassiska tåget.
  • Detta byggset är perfekt för alla som gillar modelltåg, järnvägsentusiaster och LEGO® fans och en kreativ gåva eller födelsedagspresent som tar byggfantaster till en värld av total avkoppling.
  • Denna tågmodell är 16 cm hög, 52 cm lång och 8 cm bred, vilket gör den till en vacker uppvisningsmodell att stolt visa upp i hemmet eller på jobbet.
  • Du kan börja med detta uppslukande byggprojekt direkt eftersom inga batterier behövs. Du kan motorisera loket genom att lägga till Powered Up delarna 1 x 88009 och 1 x 88013 (säljs separat).
  • Detta byggset för vuxna innehåller en snygg broschyr med bygginstruktioner och designdetaljer för att uppmuntra och inspirera dig.

Objektnr 620895971

Visningar 528

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO 10277 Creator Expert "Krokodillok" - tåg från 2020, oöppnad /förseglad!

Pris

2 798 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

959 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?