Beskrivning

Oöppnad / förseglad samlarask (New & Sealed Collector's Item)!

LEGO® Creator 31077 "Söta överraskningar" - numera sällsynt 3-i-1 byggsats lanserad 2018, oöppnad / förseglad! Servera läckra bakelser till glada kunder med det mysiga LEGO® konditoriet, med färgglad fasad och 3 röd- och vitrandiga markiser, stort burspråk med snurrande tårtfat och en trappa som leder upp till takterrassen. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelse!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!


Övrig produktbeskrivning: Servera läckra bakelser till glada kunder med det mysiga LEGO® konditoriet, med färgglad fasad och 3 röd- och vitrandiga markiser, stort burspråk med snurrande tårtfat och en trappa som leder upp till takterrassen. Det underbara LEGO Creator 3in1 setet 31077 Modular – Söta överraskningar innehåller också ett försäljningsstånd, parasoll, bankomat och tuggummiautomat. Blanda och kombinera de byggbara modulerna och byt enkelt ut fönstret, dörren och andra modulsektioner för att specialdesigna konditoriet med modulsystemet från LEGO Creator. Den här 3in1-modellen kan även byggas om till ett poolhus eller hörnkafé för ännu fler äventyr och innehåller 3 minifigurer: en butiksinnehavare och 2 trogna kunder. Innehåller 3 minifigurer: en butiksinnehavare och 2 kunder. Innehåller ett byggbart LEGO® konditori med färgglad fasad, stort burspråk, snurrande tårtfat, 3 röd- och vitrandiga markiser, takterrass med sittplatser, skylt dekorerad med tårtor och bakelser, bankomat, försäljningsstånd, tuggummiautomat och blom- och cupcakedekorationer. Baka aptitretande cupcakes och bakelser och visa upp dem i det stora burspråket. Servera godsaker och drycker till kunderna i försäljningsståndet. Tatrappan upp till takterrassen med sittplatser. Byt enkelt ut fönstret, dörren och andra modulsektioner för att specialdesigna konditoriet med modulsystemet från LEGO® Creator. Fortsätt äventyret med denna 3in1-modell. Bygg om konditoriet och ta en paus i det avslappnande poolhuset eller öppna ett mysigt hörnkafé.

Objektnr 507 663 325

Visningar 2 286

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO 31077 Creator "Söta överraskningar" - från 2018, oöppnad!

Pris

759 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

977 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också