Beskrivning

Oöppnad / förseglad samlarask (New & Sealed Collector's Item)!

LEGO® BrickHeadz 40422 "Frankenstein" - numera sällsynt samlarfigur lanserad 2020, oöppnad! Bygg något läskigt till Halloween, ha den som pynt eller ge bort en som present till när du är bjuden på Halloweenfest! Passar fint ihop med LEGO Brickheadz 41630 "Jack Skellington & Sally" som också finns till försäljning! Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat. Frakten inkluderar emballage, hantering och porto med transportförsäkring.

Letar du efter något inom LEGO® BrickHeadz? Då har du verkligen hamnat rätt! I vår butik hittar du ett unikt sortiment som innehåller så gott som samtliga modeller från starten 2017! Saknar du något? Hör av dig så kan vi se ifall vi kan ta hem på beställning!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas direkt med första postgången! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat!

Vi servar våra kunder sju dagar i veckan, året runt men även vi behöver ledigt ibland. Ifall vi inte kan skicka paket direkt efter betalning så informerar vi om det i förväg på ”Notiser”. Där presenterar vi även nyheter i vårt utbud m.m.

Övrig produktbeskrivning: LEGO® BrickHeadz™ Frankenstein (40422) är en rolig kopia av den berömda fiktiva karaktären. Figuren är en del av LEGO BrickHeadz samlingen och har ett eget karaktärs-id och en robust basplatta för uppvisning, antingen individuellt eller tillsammans med andra BrickHeadz modeller. Perfekt present till barn, BrickHeadz samlare och alla som gillar Frankenstein! Detta samlarbyggset låter barn skapa en rolig LEGO® BrickHeadz™ modell av en av de mest kända skräckkaraktärerna: Frankensteins monster. Detta set är en fantastisk present till alla som gillar LEGO® klossar och roliga monster och ger en åldersanpassad bygg- och lekupplevelse för barn från 10 år. Kombinera med andra LEGO® BrickHeadz™ modeller för att skapa en imponerande samling. Denna byggleksak med 108 delar är 9 cm hög och erbjuder monsterskoj för barn året runt.

Objektsnr 535695052

Visningar 516

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO BrickHeadz 40422 "Frankenstein" - från 2020, oöppnad!

Pris

349 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

906 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?