Beskrivning

NY produkt direkt från leverantören!

Coyote – Djurrikets trickster

En gång drunknade COYOTE nästan och förlorade alla sina ägodelar när han korsade floden med sina djurvänner. Stackars COYOTE blev väldigt ledsen ... och avundsjuk. Så han utmanade de andra djuren till ett spel för att vinna deras ägodelar. Som en ökända trickster uppfann COYOTE ett bluffspel där alla måste ljuga, för ingen vet sanningen.

Rykten säger att spelet var ganska likt det här! I detta bluffande spel av Spartaco Albertarelli ser du alltid de andras kort, men aldrig dina egna. När det är din tur måste du meddela ett nummer som är mindre än summan av alla kort i spelet, vilket ökar det tidigare antalet. Alternativt kan du utmana det tidigare meddelade numret. Slutligen, när alla kort avslöjas, avslöjas det vem som har den listiga Coyoten på sin sida.

Spellåda och kortryggar är dekorerade med ett speciellt metalltryck i koppar. Konstnären Zona Evon Shroyer (Yupik Alaskan Native) är en mästare i den traditionella konsten från nordvästra kusten. För omslagsillustrationen designade hon en modern siluett för prärievargen.

Ett enkelt bluffande kortspel för hela familjen
Ett kortspel för 3 till 6 spelare, 10 år och uppåt. Ju fler spelare – desto roligare
Konstnären Zona Evon Shroyer (Yupik Alaskan Native) är en mästare i den traditionella konsten från nordvästra kusten
Enastående lyxkort med en modern inställning av traditionella konstverk
Ny version av ett världsomspännande bästsäljande spel sedan 20 år. Innehåller 2 nya spelvarianter

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektsnr 584185767

Visningar 207

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Coyote för 3-6 spelare Snabbt Från 6+

Pris

149 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 912 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?