Beskrivning

Ny produkt direkt från tillverkaren!

I avdragsspelet Mystic Paths utmanas spelare att navigera på stigar genom en labyrint som kallas den eviga skogen. Varje spelares väg är unik – och bara du vet vägen. Du kan dock inte korsa skogen ensam. Dina lagkamrater behövs för att öppna de förseglade portalerna längs varje steg. Ge smarta ledtrådar, hoppas att dina lagkamrater kan läsa dina tankar och slutföra din resa!

För att slutföra resan tar varje spelare en tur och ger ledtrådar om vilken portal som är deras nästa steg. Varje steg kan ha upp till fem olika portaler, men bara en är den korrekta, så spelarna ger ledtrådar som relaterar (förhoppningsvis) till rätt nästa steg.

Utmaningen är att de enda ledtrådarna som finns är kort som har delats ut, så ibland kanske ledtrådarna inte relaterar till nästa portal på en resa, vilket innebär att du måste bli kreativ. Det är här du måste försöka läsa dina lagkamraters tankar. Nästa portal på din resa kan till exempel vara ordet "myrslok", och dina ledtrådar är begränsade till kort du får, som skrämmande, lång eller stilig. Vilken skulle du välja som din ledtråd?

Spelet äger rum i fem omgångar. Slå spelet genom att låta alla genomföra sin egen resa innan de fem omgångarna är över.
—beskrivning från utgivaren


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 584449164

Visningar 239

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Mystic Paths till Sveriges lägsta pris!

Pris

249 kr
Annonsen är avslutad

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 065 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också