Beskrivning

Ny produkt direkt från tillverkaren!
I Deus arbetar spelare med att utveckla sina egna civilisationer i en delad miljö. Varje spelare börjar spelet med fem byggkort, och i en tur använder en spelare antingen ett av dessa kort för att bygga en byggnad eller slänger ett eller flera kort för att offra till en gud. Korten finns i sex färger: röd för militär, grön för resursproduktion, blå för handel, brun för poäng, lila för tempel och gul för en mängd olika effekter.

När du bygger en byggnad bygger du den på lämplig plats på den modulära spelplanen – som är dimensionerad baserat på antalet spelare med de sexkantiga brickorna sammansatta av sju liggande "cirklar" – sedan placerar du kortet i din personliga tablå i lämplig hög med färgade kort och aktivera kraften för alla dessa kort som redan finns i din tablå, med början med kortet längst ner i högen.

När du ger ett erbjudande slänger du kort och får sedan hjälp av en gud som är associerad med ett av korten som du kastade, med antalet kort som avgör styrkan på den associerade åtgärden. Du fyller sedan på din hand till fem kort.

Spelet slutar antingen när alla barbarbyar på spelplanen har omringats och attackerats eller när alla tempel har byggts. Den som har flest poäng vinner.


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 592219238

Visningar 285

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Deus till Sveriges lägsta pris! 7.3 på Board Game Geek

Pris

349 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 960 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?