Beskrivning

Ny produkt direkt från leverantören!Efter årtusenden av sterilitet har livet återuppstått på Rauha. Som en ärevördig shaman har en av dess fem världar anförtrotts dig. Dina krafter är gudomliga och låter dig forma miljön för att förvandla den här världen till en vagga av livsenergi, bevarare av lugn och harmoni under de kommande århundradena.

Skaffa flest segerpoäng, representerade som Life Energy, för att vinna spelet. Du har två åldrar på dig att förvandla din värld till en energisk kärna av Rauha. I ålder 1 kommer vegetation, terräng och vilda djur att dyka upp. I ålder 2 kommer civilisationer att frodas.

Spelet äger rum över 4 omgångar, var och en uppdelad i 3 omgångar följt av en poängfas. Varje tur kommer du att följa 5 steg:
1. Ta samtidigt alla Biome-kort från satelliten vars symbol matchar den under din Avatar på din spelarbräda (måne eller stjärna).
2. Välj ett kort att placera på valfri ruta på ditt spelarbräde eller kasta till det svarta hålet.
3. Ta emot en gudomlig enhet om du skapar en rad eller kolumn med matchande symboler på din spelarbräda.
4. Aktivera din Avatar, plus alla gudomliga enheter i samma rad eller kolumn som din Avatar.
5. Flytta slutligen din Avatar ett snäpp medurs längs kanten av ditt spelarbräde, ändra raden eller kolumnen som kommer att aktiveras vid nästa tur.

Under poängsättningsfasen kommer du att aktivera alla dina biomer med Spore-tokens och alla gudomliga entiteter du kan ha, och få kristaller och poäng som visas på komponenterna.

-beskrivning från förlaget
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 629741788

Visningar 75

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Rauha 7.0 på Board Game Geek

Pris

379 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 969 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?