Beskrivning

Blå Glasflaska – Modern och Dekorativ

Här är din chans att äga en stilren och vacker blå glasflaska som passar perfekt som inredningsdetalj eller förvaring. Denna moderna glasflaska är både praktisk och estetiskt tilltalande.

Produktbeskrivning:

Typ: Modern glasflaska
Färg: Djup blå
Material: Glas
Höjd: Ca 15 cm
Form: Rektangulär med rundad hals
Extra: Korken har hamnat inuti flaskan
Detaljerad beskrivning:
Denna blå glasflaska utmärker sig med sin djupa och rika färg, vilket gör den till ett elegant tillskott till din heminredning. Flaskan har en rektangulär form med rundad hals, vilket ger den ett sofistikerat och modernt utseende. Observera att korken har hamnat inuti flaskan, vilket inte påverkar dess dekorativa värde.

Flaskan är mångsidig och kan användas som en stilfull inredningsdetalj, förvaring för vätskor, eller som en unik vas för små blommor. Dess moderna design gör den också till en utmärkt presentidé för någon som uppskattar vackra och funktionella föremål.

Användning:

Dekorativ flaska för inredning
Förvaring för vätskor
Elegant vas för små blommor
Perfekt present för inredningsentusiaster
Sökord:

Blå glasflaska
Dekorativ flaska
Modern glasflaska
Glasflaska för inredning
Glasflaska med rektangulär form
Glasflaska med rundad hals
Unik glasflaska
Glasflaska med kork inuti
Vacker glasflaska
Glasflaska för blommor
Denna blå glasflaska är en perfekt kombination av skönhet och funktionalitet. Lägg till en touch av elegans i ditt hem eller ge bort den som en uppskattad present.



Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Objektnr 634 263 633

Visningar 278

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Blå Glasflaska – Modern och Dekorativ

Pris

250 kr

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

4.9

Porslinblomma

Företag

Toppsäljare

641 omdömen

Läs omdömen