Beskrivning

Format: CD

Skick CD: Excellent minus

Omslag/inlay/booklet: Excellent minus
Se bilder för låtlista och övrig information

ERBJUDANDE

Högt pris? Kom med motbud före köpet med rätt att neka; vid godkänt bud ändrar vi priset och du köper det efter ändrat pris på annonsen. Gäller endast för annonser som har ett fastpris, ej auktioner.

Dela Din missnöjdhet med Oss, Din nöjdhet med Dina vänner!

KÖPVILLKOR

§ 1 GODKÄNNANDE AV VÅRA KÖPVILLKOR

Här finns en avkortad version av Våra köpvillkor. Under Vårt alias på denna sida ser Du "Säljarens butik på Tradera". Klicka där, klicka sedan på "Visa mer", läs fullständiga köpvillkor. I samband med köpet godkänner Du att Du har läst, förstått, godkänt Våra köpvillkor. Är något oklart gällande varan Du vill köpa eller Våra köpvillkor? Fråga Oss INNAN köpet.

§ 2 VARANS SKICK

Det ankommer på Dig att själv bilda Dig en uppfattning om varan och sedan köpa/avstå. Kom gärna till visning, undersök varan på plats eller be om mer information FÖRE köpet.

Denna vara är begagnad och säljes i befintligt skick. Varierat bruks-, hanterings- och lagringsspår förekommer. För detaljerad skickgradering, -koder se Säljarens butik på Tradera.

Bilder på annonsen: observera att kameran, ljus och övriga effekter påverkar bildkvaliteten.

§ 3 BETALNING Förskottsbetalning senast 3 dagar efter köpet via Traderabetalning med Swish, kort, PayPal. Vi kan vänta tills löning vid begäran.

§ 4 BESIKTNINGS-/UNDERSÖKNINGSPLIKT Det ankommer på Dig att själv bilda Dig en uppfattning om varan och sedan köpa/avstå. Kom gärna till visning och undersök varan på plats eller be om mer information FÖRE köpet.

§ 5 VISNING, AVHÄMTNING, LEVERANS, FRAKT, SAMFRAKT

Tid förbokas. Varorna finns att titta på vid begäran i Vår lokal.

Frakt: Du betalar. Angivet fraktpriset gäller inom Sveriges fastland, extra kostnader tillkommer för försändelser som kräver sjöfrakt/flygfrakt samt orter där fraktbolaget har tilläggstaxa och frakt till övriga länder. Våra fraktpriser går ej jämföra med övriga företags fraktpriser.

I fraktpriset ingår förpacknings-, hanteringsavgifter.

Vi samfrakta i den mån det är möjligt max. 15 kg. Läs på Tradera hur Du begär samfrakt. Om Du betalade varje frakt för varje objekt är återbetalnings rätten förbrukad och Vi förbehåller rätten till att skicka Dina köp i ett eller i flera paket.

Införselmoms, tullavgifter kan tillkomma när leveransadressen är utanför Sverige.

Avhämtning senast inom 3 dagar efter köpet.

Ej uthämtat-/ returnerat paket: Kunden står för returkostnaden vid felaktig leveransuppgift, ej utlöst paket. Önskas varan åter sändas tillkommer ny fraktkostnad.

Leveranssätt, leverantör: Vi förbehåller Oss rätten att byta bägge leveranssättet och leverantören. Är dessa viktigt för Dig meddela Oss INNAN Vi skickar varan.

Leveranstid: i vanligt fall skickar Vi betalda varor från Vår lokal senast 4 dagar efter spårning av inbetalning, men denna tid tid kan bli längre beroende på aktuella situationen.

Leveransadress: Den adress Du angett på Tradera vid bokningstillfället är den Vi kommer att använda Oss av vid bokning av frakt. Varan skickas till Din adress eller till ombud som baseras på ditt postnummer. Ska varan skickas till annan adress måste Du ändra adressen i Din Traderaprofil INNAN köpet sker.

§ 6 RETUR/ÅNGERRÄTT/REKLAMATION/ÖPPET KÖP/BYTESRÄTT

Retur: alla returer - oavsett skäl - måste skickas till Vår butikadress som Du finner på Din ordersida.

Ångerrätten gäller enligt gällande lag och ska mejlas Oss inom 14 kalenderdagar från med att varan mottogs. Returfrakten bekostas av Dig. För vissa varor gäller inte ångärretten, se Våra köpvillkor.

Ångerblankett hittar Du på www.konsumentverket.se

Retur får inte ske mot postförskott. Returnerade vara dess köp inte omfattas av ångerrätt förvaras av Oss för avhämtning av Köparen. Ångerrätt gäller endast om varan är i oförändrat skick. Vi har rätten till ersättning för värdeminskning. Vid nyttjande av ångerrätt ansvarar Du för att varan returneras komplett & i samma skick som när den sändes från Oss.

Returadressen finns på Din ordersida, på Vår Tradera butik, på vinnarmejlet Du fick av Tradera i samband med ditt köp.

Objektnr 584921532

Visningar 193

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

JAZZ Ballads Thelonius Monk STan Getz Teddy Wilson Chet Baker Toots Thielemans

Pris

85 kr

Vinylcomics

Trollhättan, Sverige

4.9

Vinylcomics

Företag

Toppsäljare

3 527 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar|Fri frakt över 2 000 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?