Beskrivning

LED Music Bar är den ultimata lösningen för att skapa en spektakulär ljus- och ljudupplevelse för alla tillfällen, oavsett om det är inomhus eller utomhus. Med innovativ teknik och mångsidiga funktioner kommer denna enhet att förvandla dina tillställningar till minnesvärda evenemang.

Funktioner:
  1. Flerlägesfärg: LED Music Bar erbjuder en rik mångfald av färger och ljuseffekter som kan anpassas efter din stämning eller evenemangets tema. Välj mellan olika färgscheman och ljuslägen för att skapa den perfekta atmosfären.
  2. Ljudstyrd Operation: Genom ljudstyrningstekniken reagerar LED Music Bar på omgivande ljud och musik, vilket gör att den kan synkronisera ljuseffekterna med musiken för en dynamisk och engagerande upplevelse. Med en högkänslig mikrofon kan produkten effektivt reagera på omgivande ljud och aktivera ljus- och ljud funktioner med precision.
  3. Noise Filtering: För en kristallklar ljudupplevelse är LED Music Bar utrustad med avancerad brusreduceringsteknik. Oavsett om det är i bullriga utomhusmiljöer eller trånga inomhuslokaler kommer du att njuta av en störningsfri ljudkvalitet.
  4. Inomhus eller utomhus användning: LED Music Bar är konstruerad för att vara mångsidig och tålig nog för att användas både inomhus och utomhus. Oavsett om det är en trädgårdsfest, en picknick i parken eller en inomhusfest, kommer denna enhet att leverera en imponerande prestanda.
  5. Högkapacitets uppladdningsbart batteri: Den inbyggda högkapacitetsuppladdningsbara batteriet ger långvarig drifttid för att säkerställa att din fest fortsätter utan avbrott.
  6. Minst 8 Displayslägen: LED Music Bar erbjuder minst åtta olika visningslägen för att skapa varierande och imponerande ljuseffekter.
  7. Fyra Justerbara Ljusstyrkenivåer: Anpassa ljusstyrkan efter dina behov med fyra olika justerbara nivåer för att skapa den perfekta atmosfären.
  8. Fem Justerbara Hastighetsnivåer: Kontrollera hastigheten på ljus- och ljudfunktioner med fem inställbara hastighetsnivåer för att anpassa upplevelsen till dina preferenser.
Specifikationer:
  • Dimensioner: 19x2x2
  • Vikt: 43 g
  • Material: plast.
  • Anslutningsmöjligheter: Type - C USB
  • frequency respons: 100-16KHZ
Med LED Music Bar kan du skapa en underhållande och atmosfärisk upplevelse som kommer att imponera på alla dina gäster. Låt ljus och musik föra liv åt dina evenemang med denna innovativa och mångsidiga produkt.

Objektsnr 631445849

Visningar 18

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 27 maj 21:05

Musik LED bar 2-pack - Laddbar & Ljudstyrd

Pris

224 kr

LuminKing

Trollhättan, Sverige

LuminKing

Företag

1 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?