Beskrivning

"Sans Titre" - Litografi av Joan Hernandez Pijuan (nr 68/100, 58x38 cm)

  • En fascinerande abstrakt svartvit litografi skapad av den spanska konstnären Joan Hernandez Pijuan.
  • Denna begränsade upplaga består av endast 100 exemplar, och detta är numrerad 68.
  • Konstverket har dimensioner på 58x38 cm och skapades år 1987.

"Sans Titre" är ett konstverk som bär med sig djup och abstrakt skönhet i sitt svartvita liggande motiv. Konstnären Joan Hernandez Pijuan har med denna litografi skapat ett verk som utmanar betraktarens sinne och öppnar dörren till en värld av form och känsla.

Måttet på 58x38 cm ger konstverket en visuell närvaro som fångar uppmärksamheten och inbjuder till närmare undersökning. De abstrakta elementen i verket ger utrymme för olika tolkningar och tankar.

Joan Hernández-Pijuan, född i Barcelona 1931, var en betydande konstnär som studerade konst vid flera institutioner och utvecklade en unik teknik som inkluderade gravering och litografi. Hans konstnärliga resa var en fascinerande exploration av olika stilar och tekniker.

"Sans Titre" är ett exempel på Hernández-Pijuans förmåga att skapa konst som går bortom det konkreta och tar oss med på en intellektuell och känslomässig resa. Om du är en konstälskare eller uppskattar abstrakt konst med djup och komplexitet kommer detta konstverk att vara en fantastisk tillskott till din konstsamling.

Objektnr 609318911

Visningar 163

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

"Sans Titre" Litografi av Joan Hernandez Pijuan. nr 68/100. 58x38 cm

Pris

3 000 kr

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också