Beskrivning

70´S GOES VICTORIAN... EN STÖRRE LÄCKER BROSCH I TIDSTYPISK STIL FRÅN 70-TALET, SOM SKA EFTERLIKNA DE KRAFTIGA BROSCHER SOM VAR POPULÄRA PÅ 1800-TALET. I FORM AV EN GULDSKIMRANDE (SER LITE MÖRK UT PÅ VISSA BILDER P G A VINKLARNA SOM UPPSTÅR I DEN LIGGANDE ÅTTAN) STEL MANGLAD LÄNK I EN LIGGANDE ÅTTA OCH TVÅ INFATTADE STÖRRE SYNTETISKA PÄRLOR. 10 CM BRED OCH 15 MM BRED. FIN GLANS OCH LYSTER! ENDAST MINDRE SPÅR AV ANVÄNDNING. VÄLFUNGERANDE LÅS.

OBS! OM INGET ANNAT ÄR ÖVERENSKOMMET SKA BETALNING SKE INOM TRE DYGN EFTER BEKRÄFTAT KÖP. DÄREFTER ÖPPNAS ANNONSEN FÖR NY KÖPARE. VI SVARAR PÅ FRÅGOR MÅNDAG TILL FREDAG. FÖLJ BLOGGEN OM ÄLDRE TIDERS SMYCKEN, STENAR, VÅRD OCH SKÖTSEL OCH MYCKET MER PÅ www.rattantikt.se FÖLJ OSS ÄVEN PÅ www.facebook.com/rattantikt

VID AUKTIONER ANVÄND HELST DIREKTBETALNING VIA TRADERA SÅ INFORMERAS JAG DIREKT VARAN ÄR BETALD. FASTPRISVAROR BETALAS I TRADERAS UTCHECKNING. NÄR KÖPET ÄR UTCHECKAT OCH BETALT INFORMERAS JAG AUTOMATISKT. JAG PACKAR DIN VARA VÄL OCH SKICKAR SÅ FORT DEN ÄR BETALD. 14 DAGARS RETURRÄTT.

Objektnr 451981239

Visningar 1 712

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

1970-TAL STOR BROSCH GULD OCH PÄRLOR VIKTORIANSK VINTAGE RETRO STEAMPUNK LAJV

Pris

149 kr

Rätt-Antikt

Göteborg, Sverige

5.0

Rätt-Antikt

Företag

Toppsäljare

1 614 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också