Beskrivning

Fånga spänningen och upptäck #044 2020 Pokémon Sword and Shield Full Art Pikachu VMAX från den populära Vivid Voltage-serien. Detta fantastiska kort är en hörnsten i varje Pokémon-samlingsset och erbjuder en spektakulär visuell upplevelse.

Varje exemplar av detta kort har noggrant graderats av det prestigefyllda PSA (Professional Sports Authenticator) och tilldelats det högsta betyget PSA10, vilket garanterar en oöverträffad skick. Med sin gnistrande yta och skarpa detaljer kommer detta Pikachu VMAX-kort att lysa upp din samling och locka beundrande blickar från både nybörjare och erfarna samlare.

Detta kort är en sällsynt skatt från den pulserande Pokémon-världen och är en del av den eftertraktade Sword and Shield-serien. Pikachu, en av de mest älskade Pokémon, tar centrumscenen med sin dynamiska och kraftfulla VMAX-form, vilket gör detta kort till en ikon inom samlarvärlden.

Missa inte chansen att lägga vantarna på detta högkvalitativa #044 2020 Pokémon SWSH Full Art Pikachu VMAX Vivid Voltage-kort i PSA10-skick. Lägg till det till din samling och låt det bli ett stolt uttryck för din passion för Pokémon och dess fantastiska värld.

Objektsnr 630702321

Visningar 52

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

#044 2020 POKEMON SWSH FA/PIKACHU VMAX VIVID VOLTAGE GEM MT PSA10

Pris

999 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?