Beskrivning

BioShock 2 tar spelaren med till den undervattensstaden Rapture, en mystisk och förfallen värld fylld av hemligheter och faror. Denna begagnade version till Xbox 360 ger spelare chansen att återupptäcka denna fängslande värld till ett förmånligt pris.

I BioShock 2 kliver spelaren in i rollen som Subject Delta, en av de första Big Daddies, en mäktig och fruktad varelse i Rapture. Med förmågan att använda sig av olika vapen och genmodifieringar måste spelaren navigera genom de mörka korridorerna och bekämpa sina motståndare för att avslöja sanningen bakom staden och dess invånare.

Denna begagnade disk för Xbox 360 ger dig möjlighet att uppleva den intensiva atmosfären och de spännande spelmekanikerna i BioShock 2 till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en fan av förstapersonsskjutare, skräck eller bara letar efter en engagerande och djup spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina imponerande grafik, skrämmande fiender och förgrenade berättelsestrådar tar BioShock 2 spelaren på en resa genom en värld där moraliska val och överlevnad är nyckeln till framgång. Ge dig ut på äventyr, utforska de mystiska hemligheterna och gör dig redo att ställas inför de utmaningar som väntar med detta begagnade spel till Xbox 360.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektsnr 629997651

Visningar 37

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Bioshock 2 (Begagnad)

Pris

49 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?