Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

30L bärbart kylskåp, -20°C ~ 20°C kylområde, appkontroll, 45dB lågt brus.

Detta utmärkta portabla små bilkylskåp har ett modernt utseende och kommer i ett enkelt svart och silverfärgschema. Den kompakta designen, den digitala kontrollpanelen och två nätsladdar är idealiska för användning i både inomhus- och utomhuskylskåp, vilket gör den perfekt för att njuta av färsk mat och kalla drycker hemma eller på språng.

-30L lagringsutrymme

-Effektiv kylning

- Perfekt struktur

- batteriskydd

Huvuddrag:

- tillräckligt med utrymme,
Invändiga mått: 17,8 x 11 x 10,7 tum. Låter dig hålla din drink upprätt på en höjd av mindre än 10,7 tum. 30L är perfekt för att ge sig ut på utomhusfester, picknick, camping eller roadtrips med vänner eller familj.

- Snabb kylning,
Vårt bilkylskåp har ett kylområde på -4°F till 68°F och kan snabbt sjunka från 68°F till 32°F på bara 15 minuter. Och den kan fortsätta att fungera i 10 timmar efter ett strömavbrott, så att du kan njuta av utsökt och fräsch mat när du är på språng.

- Exakt kontroll,
Bilkylskåpet kan justera temperaturen och läget via den digitala panelen, så att du kan övervaka temperaturen och effekten när som helst. Du kan även använda mobilappen för att styra temperaturen och ladda via ett USB-uttag.

-Humaniserad design,
Inbyggda LED-lampor låter dig se inuti kylskåpet. Dräneringshål hjälper till att tömma bort stående vatten, starka handtag förbättrar portabiliteten och mugghållare stabiliserar drycker medan du kör.

-Säker körning,
Tre lager batteriskydd hindrar kylskåpet från att tömma ditt fordons batteri. Den är designad för att vara låg ljudnivå, vilket säkerställer att du får en god natts sömn efter långa körningar. Kylskåpet kan även hållas stabilt genom att luta det 45°.

-Brett utbud av applikationer,
12V kylfrysen fungerar på 12/24V DC och 110-240 AC, och kan anslutas till cigarettändare och hushållsnät. Detta portabla kompressorkylskåp är lämpligt för husbilar, campingplatser, båtar, camping, fiske, roadtrips och utomhusaktiviteter.

Produktspecifikationer:

Kapacitet: 30L/32 quarts

Effekt: 60W

Kylområde: -20°C ~ 20°C / -4°F ~ 68°F

Spänning: 12/24V (DC), 110-240V (AC)

Strömförbrukning: 0,2kw.h/24h

Ljudnivå: < 45dB

Produktmått: 22,7 x 14,8 x 14,1 tum/576 x 375 x 357 mm

Produktvikt: 30 lbs/13,65 kg

Paket innehåll:

1 x bilkylskåp

1 x likströmskabel

1 x nätadapter

1 x bruksanvisning

Funktioner och detaljer:

-30L Förvaringsutrymme: Detta bärbara kylskåp har en kapacitet på 30 liter, tillräckligt för att rymma 45 330 ml burkar cola, 21 550 ml flaskor med dryck och 13 750 ml flaskor rött vin. Med CE-certifiering kan du säkert lagra en mängd olika drycker, grönsaker, frukt, skaldjur, kött, hudvårdsprodukter och bröstmjölk.

-Effektiv kylning: Med hjälp av kompressorkylningsteknik kan detta 12V bilkylskåp snabbt kyla från 68°F/20°C till -4°F/0°C på 15 minuter, vilket håller maten fräsch. Det finns två lägen att välja mellan: energibesparande ECO-läge eller snabbkylande MAX-läge.

-Perfekt struktur: Vårt bilkylskåp är utrustat med humaniserade detaljer. Du kan justera temperaturen med den digitala displayen, få en bättre titt inuti med det inbyggda LED-ljuset och ansluta din telefon med en USB-laddare. 2 handtag gör det lättare att flytta kylskåpet, mugghållarna är mer stabila för att placera drycker. Dessutom kan du styra ditt kylskåp med en mobilapp.

-Batteriskydd: Vårt bilkylskåp kommer med 110-240V AC och 12/24V DC-adaptrar så att du sömlöst kan flytta ditt campingkylskåp från hemmet till ditt fordon. RV-kylskåpet ger tre olika nivåer av batteriskydd: låg, medium och hög. En sådan konstruktion förhindrar att bilens strömförsörjning överbelastas eller kortsluts.

-Bred användning: Detta kylskåp passar perfekt i din bagageutrymme, bakom din bilbarnstol eller i bädden på din lastbil. Du kan bära 12V kompressorkylskåpet till alla utomhusaktiviteter utan att behöva oroa dig för ojämna vägar eller sluttningar. Detta bilresekylskåp är perfekt för husbilar, campingplatser, båtar, camping, fiske, roadtrips och utomhusaktiviteter.

Objektnr 631423806

Visningar 123

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

-20°C~20°C 12/24V 220V 60W 30L bilkylskåp med kompressor, portabel frys

Pris

3 559 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?