Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

50L bärbart kylskåp, LED-display, effektiv värmeavledning, lågt ljud.

Detta premium portabla kompakta bilkylskåp ser elegant ut och kommer i ett enkelt svart och grått färgschema. Den kompakta designen, den digitala kontrollpanelen och två nätsladdar är idealiska för inomhus- och utomhusbruk. Den är perfekt för att njuta av färsk mat och kalla drycker hemma eller på språng.

-50L lagringsutrymme

-Effektiv kylning

- Perfekt konstruktion

- batteriskydd

Huvuddrag:

- tillräckligt med utrymme,
Det rymliga utrymmet ger dig gott om utrymme för matförvaring och rymmer flera burkar och flaskor samtidigt för att tillfredsställa olika människors aptit. Så oroa dig inte för att få slut på mat eller dryck vid evenemanget eller på vägen.

- Snabb kylning,
Vårt bilkylskåp har snabb kylhastighet och kan snabbt sjunka från 20°C till 0°C på 15 minuter. Och den kan fortsätta att fungera i 10 timmar efter ett strömavbrott, så att du kan njuta av utsökt och fräsch mat när du är på språng.

- Exakt kontroll,
Bilkylskåpet kan justera temperaturen och läget genom den digitala panelen och kan övervaka temperaturen och effekten när som helst. Du kan också använda mobilappen för att kontrollera temperaturen och förse dig med ett USB-uttag för laddning.

- Humaniserad design,
2 hjul och ett inbyggt handtag gör det lättare att flytta kylen. Värmeavledningsnätet säkerställer att maskinens temperatur inte blir för hög under användning. Mugghållare håller dryckerna stabila under körning.

-Säker körning,
Tre lager batteriskydd hindrar kylskåpet från att tömma ditt fordons batteri. Den har en design med låg ljudnivå för att säkerställa att du har en god natts sömn efter en lång bilresa. Kylskåpet förblir också stabilt genom att luta det 45°.

-Brett utbud av applikationer,
Detta bilkylskåp fungerar med 12/24V DC och 220V AC och kan anslutas till bilens cigarettändare och hushållsströmförsörjning. Detta portabla kompressorkylskåp är lämpligt för husbilar, campingplatser, båtar, camping, fiske, roadtrips och utomhusaktiviteter.

Produktspecifikationer:

Kapacitet: 50 L/53 quarts

Spänning: 12V/24V (DC), 220V (AC)

Total ineffekt: 45W

Strömförbrukning: 0,2kw.h/24h

Kylområde: -20°C till 20°C

Teknik: Kompressor

Belysning: Inga lampor inuti

Produktmått: 24,8 x 14,9 x 21,7 tum/631 x 378 x 550 mm

Artikelvikt: 29,5 lbs / 13,4 kg

Paket innehåll:

1 X 50 L Bärbart Kylskåp

1 x likströmskabel

1 x nätadapter

1 x bruksanvisning

Funktioner och detaljer:

-50L förvaringsutrymme: Detta bärbara kylskåp har en kapacitet på 50L (53 quarts), tillräckligt för att rymma 84 355 ml burkar med cola, 37 500 ml flaskor med dryck och 18 700 ml flaskor rött vin. Våra kylskåp har CE-certifiering du kan lagra många drycker, grönsaker, frukt, skaldjur, kött, hudvårdsprodukter, bröstmjölk.

-Effektiv kylning: Med hjälp av kompressorkylningsteknik kan detta 12v bilkylskåp uppnå snabb kylning från -20°C ~ 20°C för att hålla maten fräsch. Perfekt för resor, picknick, grillning, camping och fester.

- PERFEKT KONSTRUKTION: Vårt bilkylskåp kommer med genomtänkta detaljer. Den digitala displayen låter dig justera temperaturen. 2 pålitliga hjul gör att du kan bära detta kylskåp med det inbyggda handtaget stabilare i bilen. Dessutom kan du använda en mobilapp för att styra ditt kylskåp.

-Batteriskydd: Bilkylskåpet levereras med 220V AC och 12/24V DC-adaptrar för användning hemma eller i bilen. Detta RV-kylskåp erbjuder tre olika nivåer av batteriskydd: låg, medium och hög. Denna design kan hålla bilens strömförsörjning överbelastad eller kortsluten.

-Mångsidigt: Detta 50L-kylskåp passar bekvämt i bagageutrymmet, bakom din bilbarnstol eller i bädden på din lastbil. Du behöver inte oroa dig för gropiga vägar eller sluttningar, du kan ta med kompressorkylskåpet till alla utomhusevenemang. Detta bilresekylskåp är perfekt för husbilar, campingplatser, båtar, camping, fiske, roadtrips och utomhusaktiviteter.

Objektnr 633 975 652

Visningar 78

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

-20~20°C 45W 12V/24V 50L portabelt kompressorkylskåp, högeffektiv bilkylskåp

Pris

5 029 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

179 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också