MICHAEL CLAYTON (GEORGE CLOONEY,TOM WILKINSON) DVD REG 2

749 visningar

39 kr

 • Frakt
  PostNord 22 kr
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Klarna - Betala med kort, faktura eller via internetbank
  • Banköverföring
 • Lagerstatus
  2 st
Beskrivning

Huvudrollerna spelas av Oscarbelönade George Clooney (Syriana), Oscarsnominerade Tom Wilkinson (In the Bedroom), Tilda Swinton (Berättelsen om Narnia - Häxan och lejonet) och Sydney Pollack (Tolken).

MICHAEL CLAYTON är en thriller av filmmakarna bakom FIRMAN och ERIN BROKOVICH. Det är berättelsen om en slagen man som försöker fixa det svåraste av allt - sin egen tillvaro och sitt eget liv.

Klockan tre på morgonen på ett snöigt Manhattan lyser fortfarande ljusen på en välkänd advokatfirma. I en fängelsecell i Milwaukee beskriver en framstående advokat vad som fick honom att slänga av sig kläderna mitt under ett vittnesmål och förklara sin kärlek till en nittonårig flicka tvärs över rättssalen. På en ödslig landsväg stannar Michael Clayton sin bil vid vägkanten för att ta lite luft. När han gör det, exploderar bilen. Vad är det som sammanlänkar de tre händelserna? Det är Michael Clayton.
George Clooney spelar "fixaren" Michael Clayton. Han är nyskild, har skulder och börjar ogilla sitt arbete att rensa upp advokatbyrån Kenner, Bach & Ledeens allra smutsigaste uppdrag. När han ställs inför sitt livs utmaning gör han något han aldrig gjort förut... istället för att mörka det som hänt börjar han att gräva i det.

SE BILD

Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enl. lag om distansavtal utanför affärslokal när du handlar av oss.
Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom en vecka efter mottagen retur.
Vid köp av nya inplastade produkter så gäller ångerrätten endast vid obruten förpackning.