Beskrivning

HP ProBook x360 435 G7 i fint skick.

Repor förekommer, är dock i fin helhets skick.

Datorn är fabriksåterställt och levereras med den senaste versionen av Windows 10. Vill du ha Windows 11 istället? Inga problem! Efter ditt köp kan vi kostnadsfritt installera Windows 11 åt dig. Kontakta oss efter köp för att ordna detta. På Teknikfronten Sverige AB garanterar vi att din Windows-installation alltid är aktiverad med äkta licenser. Dessutom ingår original laddare och nätdel i paketet.

Processor: AAMD Ryzen 5 4500U 2,3Ghz
– Hexa Core 6-Kärnig Turbo 4,0hz
Grafik: AMD Radeon™ Graphics
Lagring: 512GB NVMe SSD
Minne: 16GB DDR4
OS: Windows 10/11 Pro Svenska med äkta licens
Skärm: 13,3? FHD IPS Touch 1920×1080
Tangentbord: Bakbelyst, Svenska

Produkten omfattas av 30 dagars hårdvarugaranti!

---

HP ProBook x360 435 G7

Den tunna och stilfulla HP Elitebook x360 har en kraftfull AMD Ryzen 5 4500U processor, precisionsskuret aluminumschassi och repsonsiv SSD-lagring med solid DD4 RAM som ger utmärkt utförande. Dator när en 2-i-1-modell som innebär att den kan användas som antingen en surfplatta eller som en vanlig bärbar dator beroende av vad du behöver göra.

HP ProBook x360 435 levererar prestandan, säkerheten och hållbarheten som er växande verksamhet behöver med en mångsidig 360-gradersdesign som anpassar sig till hur ni arbetar.

ANPASSAR SIG EFTER ARBETSSÄTTET
Den mångsidiga och ultratunna HP ProBook x360 435 med fyra användningslägen gör att ni kan skapa, presentera och samarbeta på ett bekvämt sätt.

SÄKERHETSSKYDD I FLERA LAGER
Det växande företaget kräver skyddet från en dator med säkerhetsfunktioner med kommersiell kvalitet. HP ProBook x360 435 är förbättrad med både säkerhet och sekretess från BIOS och upp genom hela systemet.

REDO ATT MÖTA DAGENS KRAV
Klara intensiva arbetsdagar och snäva deadlines med de senaste AMD Ryzen™-processorerna med enastående grafisk prestanda.

INGENTING FÅR KOMMA I VÄGEN
Fånga arbetsdagen med Windows 10 Pro och kraftfulla säkerhets-, samarbets- och anslutningsfunktioner från HP.

SNABBT OCH EFFEKTIVT TRÅDLÖST LAN
Få Wi-Fi® med gigabithastighet med Wi-Fi 6 (802.11ax).

AUTOMATISK ÅTERSTÄLLNING EFTER ATTACKER PÅ INBYGGD PROGRAMVARA
Attacker på inbyggd programvara kan vara helt förödande för datorn. Förbli skyddad med HPs självläkande BIOS – HP Sure Start Gen5 återställer automatiskt BIOS från malware, spökprogram eller skador.

HP SURE SENSE
Malware blir allt vanligare och traditionella antiviruslösningar upptäcker inte alltid de nya hoten. Skydda datorn mot nya typer av attacker med HP Sure Sense som använder AI med djup maskininlärning för att ge ett effektivt skydd mot avancerad malware.

ARBETA UTAN AVBROTT
Håll produktiviteten på topp och undvik driftstopp med de helintegrerade och automatiska funktionerna i den inbyggda programvaran (firmware) HP BIOSphere Gen5. Datorerna får ett extra skydd tack vare automatiska uppdateringar och säkerhetskontroller.

SNABBA UPP GRUNDLÄGGANDE IT-ADMINISTRATION.
Med HP Manageability Integration Kit kan image-skapande och managering av hårdvara, BIOS och säkerhet påskyndas via Microsoft System Center Configuration Manager.

----

TeknikFronten Sverige AB
- 14 dagars ångerrätt på samtliga köp
- Alla våra priser är ink. moms!
- Snabb & spårbart leverans inom 1-3 arbetsdagar.
- Garanti på hela sortimentet
- Alla våra artiklar är testade och fullt fungerande
- Levereras alltid komplett, inga överraskningar
------

På TeknikFronten Sverige AB tror vi på cirkulär ekonomi. Vi är ett Skånebaserat återförsäljare av begagnad IT-utrustning. Vi hjälper kunder att stärka sitt hållbarhetsarbete och bidra till en cirkulär ekonomi. Vi vet att en cirkulär ekonomi är effektivt, såväl för din ekonomi som för klimatet. Häng med oss mot en bättre framtid, och spara pengar på att köpa begagnat! :)

-----

Objektnr 621105899

Visningar 136

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HP ProBook x360 435 G7 13,3 FHD IPS Touch AMD Ryzen 5 4500U 16GB 512GB (Garanti)

Pris

4 499 kr
Annonsen är avslutad

TeknikFrontenAB

Bunkeflostrand, Sverige

5.0

TeknikFrontenAB

Företag

Toppsäljare

1 336 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också