Beskrivning

Dell Latitude 5550 i fint skick.

Datorn är fabriksåterställt och levereras med den senaste versionen av Windows 10. På Teknikfronten Sverige AB garanterar vi att din Windows-installation alltid är aktiverad med äkta licenser. Dessutom ingår original laddare och nätdel i paketet.

Processor: Intel Core i5-5200U 2,20Ghz (Turbo 2,7Ghz)
Ram: 16GB DDR3L ram minne
Lagring: 256GB M2 NVMe SSD
Grafik: Intel® HD Graphics 5500
OS: Windows 10 Pro Svenska med äkta licens
Skärm: 15,6" HD LED 1366x768
Tangentbord: Svenska

Produkten omfattas av 30 dagars hårdvarugaranti genom TeknikFronten Sverige AB!

-------------

Dell Latitude 5550

Skapad för arbete. Designad för att imponera.
Gör det möjligt för medarbetarna att vara produktiva både vid skrivbordet och på resan med en fullt utrustad bärbar dator med elegant design som dessutom är säker, lätthanterlig och tillförlitlig.

Tunn och lätt för mobil produktivitet: Tunn och lätt bärbar dator för vardagsbruk. Var produktiv oavsett vart ditt arbete för dig med ett batteri som räcker hela dagen.

Alla funktioner som behövs i arbetet: Denna Latitude har 6:e generationens Intel® Core™ processorer, tangentbord med bakgrundsbelysning och det bredaste urvalet av portar, lagring och anslutningsmöjligheter.

Elegant design för en förstklassig upplevelse: Upplev imponerande skönhet och hållbarhet med LCD-skärm med magnesiumlegering och IPS teknologi med FullHD.

Skapad med företagsanvändare i åtanke.
Hållbarhet du kan lita på: Latitude 15 5000-serien är byggd för att hålla, med spilltåligt tangentbord och en kraftfull lösning med anodiserat gångjärn. Dessutom finns ett bildskärmshölje i magnesium som tillval med förbättrad uppbyggnad för modeller med pekskärm.

Mängder av anslutningsmöjligheter: Med Dell Latitude 5000-serien kan du välja mellan befintliga dockningslösningar från E-serien. Du slipper en massa sladdar på skrivbordet och kan ansluta tangentbord, mus, ljudenheter, övriga tillbehör och upp till två externa skärmar. Dessutom ingår tekniken Intel® Pro Wireless Display (Intel® Pro WiDi) som gör det möjligt för användare att ansluta trådlöst till projektorer och skärmar med de säkerhets- och konfigurationsfunktioner som IT-avdelningen kräver.

Helt öppen: Samarbeta enkelt med den anodiserade gångjärnslösningen som är vridbar i 180 grader. Med den kan du öppna din bärbara dator och lägga både skärmen och tangentbordet plant på alla ytor.

Bärbara datorer med mycket smidig hantering: De bärbara Dell Latitude-datorerna är världens mest lätthanterade med Dells unika vPro funktioner för fjärruppdatering av BIOS (en-till-många) och fjärradering av hårddisken. Kraftfulla hanteringsfunktioner är ett måste. Därför kan du öka effektiviteten med nya Dell Client Command Suite, våra kostnadsfria automatiseringsverktyg. Med hjälp av den här lösningen kan du ägna mindre tid åt manuella uppgifter där det lätt kan uppstå fel och sänka IT-kostnaderna.

Mått och vikt
Yttermått bredd 37.69 cm
Yttermått djup 25.52 cm
Yttermått höjd 2.345 cm
Vikt 2.14 kg

Extra funktioner / Säkerhet
TPM 1.2
Kensingtonlås Ja
Säkerhetsenheter
Fingeravtrycksläsare Ja
SmartCard-läsare Ja
SD kortläsare Ja

Externa Anslutningar
HDMI-anslutningar, ut 1 st
VGA-anslutningar 1 st
USB 3.0-anslutningar 3 st
3,5 mm kombinerad ljudanslutning in/ut 1 st
Ethernet port 1st

----

TeknikFronten Sverige AB
- 14 dagars ångerrätt på samtliga köp
- Alla våra priser är ink. moms!
- Snabb & spårbart leverans inom 1-3 arbetsdagar.
- Garanti på hela sortimentet
- Alla våra artiklar är testade och fullt fungerande
- Levereras alltid komplett, inga överraskningar
------

På TeknikFronten Sverige AB tror vi på cirkulär ekonomi. Vi är ett Skånebaserat återförsäljare av begagnad IT-utrustning. Vi hjälper kunder att stärka sitt hållbarhetsarbete och bidra till en cirkulär ekonomi. Vi vet att en cirkulär ekonomi är effektivt, såväl för din ekonomi som för klimatet. Häng med oss mot en bättre framtid, och spara pengar på att köpa begagnat! :)

-----

Objektnr 621 113 257

Visningar 114

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Dell Latitude E5550 15,6" HD Core i5-5200U 16GB 256GB (Garanti)

Pris

2 699 kr
Annonsen är avslutad

TeknikFrontenAB

Bunkeflostrand, Sverige

5.0

TeknikFrontenAB

Företag

Toppsäljare

1 336 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också