Beskrivning

Välkomna till TeknikFronten Sverige AB - Störst på begagnade datorer på Tradera! Hos oss handlar du tryggt med garanti och 14-dagars ångerrätt. Behöver du hjälp inför ditt köp? Nu erbjuder vi även telefonsupport för att svara på alla dina frågor! Ring oss på 040-123669, Mån-Fre 10.00-16.00.

----

Begagnad Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i mycket fint skick!

Datorn är fabriksåterställt och levereras med den senaste versionen av Windows 10. Vill du ha Windows 11 istället? Inga problem! Efter ditt köp kan vi kostnadsfritt installera Windows 11 åt dig. Kontakta oss efter köp för att ordna detta. På Teknikfronten Sverige AB garanterar vi att din Windows-installation alltid är aktiverad med äkta licenser. Dessutom ingår original laddare och nätdel i paketet.

Processor: Intel Core i7-9850H 2,60Ghz
- Hexa Core (6-kärnig) processer med 12 trådar, och Turbo till 4,6Ghz
Grafik: GeForce GTX 1650 Max-Q 4GB GDDR5
Ram: 64GB DDR4
Lagring: 512GB NVMe SSD
Skärm: 15,6" 4K UHD 3840 x 2160 Touch / Pekskärm
Tangentbord: Bakbelyst, Svenska

Proodukten omfattas av 3 månaders garanti.

---

Lenovo ThinkPad X1 Extreme 15.6"

Oavsett om du är en innovativ projektledare för ett nystartat företag, en internationell affärsresenär eller content editor, så är 2:a generationens Lenovo ThinkPad X1 Extreme bärbar dator rätt enhet för dig. Med avancerade kolfibermaterial med distinkt vävmönster på locket, behåller X1 Extreme den legendariska hållbarheten i sitt slag samtidigt som den minskar vikten till endast 1.7 kg.

9:e generationens Core i7
Driven av en sexkärnig Intel Core i7-processor från Whiskey Lake-familjen (två trådar per kärna), kan denna bärbara dator köra flera tunga processer som programmering samtidigt utan fördröjning eller avmattning. När mer kräm behövs kan processorn växla till ett turboläge på 4,5 GHz för extra prestanda.

UHD 4K skärm med HDR
IPS-skärmen på 15.6 tum har 100% Adobe RGB-färgskala och en skarp detaljnivå i UHD 4K upplösning, fyra gånger så tät som på Full HD-skärmar. Bildskärmen kan nå en ljusstyrka på upp till 500 nit och är både HDR400-certifierad och Dolby Vision-certifierad. Med HDR upplever du en fantastiskt tonskala från mörkaste mörkt till ljusaste vitt. IPS-tekniken ger djupare kontrast, ljusare färger och bredare betraktningsvinklar.

Tangentbord
Det ikoniska Lenovo AccuType-tangentbordet använder ergonomisk böjd tangentform utformad för maximal precision och bekvämt skrivande.

Dockningsförmåga
Förutom den vanliga ThinkPad-dockningsporten kan du också ansluta den bärbara datorn till en Thunderbolt- eller USB-C-dockning med en enda kabel som samtidigt laddar den bärbara datorn, matar ut videosignalen och ansluter alla kringutrustning.

Säker inloggning
Tack vare infraröd kamera i kombination med vanlig webbkamera kan du logga in på ditt Windows-användarkonto eller kompatibla program helt enkelt genom att vända dig mot kameran för ett kort ögonblick. Kamerafältet känner igen dina unika ansiktsegenskaper och ger säker åtkomst till ditt konto. Fingeravtrycksläsaren låter dig logga in i systemet och verifiera operationerna med ditt unika fingeravtryck.

SSD-lagring
Den bärbara datorn levereras med supersnabb SSD-enhet med TCG Opal Encryption 2 som låter dig starta eller ladda program på bara några sekunder.

HDMI
HDMI-utgången kan anslutas till en HD-TV eller projektor för att visa foton och videor i Full HD 1080p-upplösning på stor skärm.

Anslutningar:
- 2x USB-C 3.1 Gen 2-portar med inbyggt Thunderbolt 3 och DisplayPort-stöd
- 2x USB-A 3.1 Gen 1-portar (en med always on-laddning)
- Dual band WiFi-ax, Bluetooth 5.1
- Gigabit Ethernet LAN via dongel
- SD-minneskortsläsare
- 3,5 mm kombinerad hörlur/mikrofonport

Säkerhetsfunktioner:
- dTPM-modul för krypteringsstöd
- Trelagers FIDO-autentisering online för extra IT-säkerhet

Fler funktioner:
- 64-bitars Windows 10/11 Pro förinstallerat
- 720p HD-webbkamera med ThinkShutter kamerasekretess, IR-kamera och Windows Hello-stöd
- Pekplatta med multitouchkapacitet
- Tangentbord med trackpoint7
- Rapid Charge möjligt via 135W-adapter

----

TeknikFronten Sverige AB
- 14 dagars ångerrätt på samtliga köp
- Alla våra priser är ink. moms!
- Snabb & spårbart leverans inom 1-3 arbetsdagar.
- Garanti på hela sortimentet
- Alla våra artiklar är testade och fullt fungerande
- Levereras alltid komplett, inga överraskningar

------

På TeknikFronten Sverige AB tror vi på cirkulär ekonomi. Vi är ett Skånebaserat återförsäljare av begagnad IT-utrustning. Vi hjälper kunder att stärka sitt hållbarhetsarbete och bidra till en cirkulär ekonomi. Vi vet att en cirkulär ekonomi är effektivt, såväl för din ekonomi som för klimatet. Häng med oss mot en bättre framtid, och spara pengar på att köpa begagnat! :)

Objektsnr 628296858

Visningar 76

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 Core i7-9850H 64GB 512GB 15,6" 4K Touch GTX1650

Pris

12 595 kr

TeknikFrontenAB

Bunkeflostrand, Sverige

5.0

TeknikFrontenAB

Företag

Toppsäljare

1 274 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?