Beskrivning

Välkomna till TeknikFronten Sverige AB - Störst på begagnade datorer på Tradera! Hos oss handlar du tryggt med garanti och 14-dagars ångerrätt. Behöver du hjälp inför ditt köp? Nu erbjuder vi även telefonsupport för att svara på alla dina frågor! Ring oss på 040-123669, Mån-Fre 10.00-16.00.

----

Begagnad Lenovo ThinkPad E470 i fint skick.

OBS! Nedsatt pris då det förekommer mindre spår av tangentavtryck på skärmpanelen, vilket är vanligt förekomst på begagnade datorer och uppstår när locket fälls ned och skärmen kommer i kontakt med tangentbordet. Avtrycken är små och syns endast när skärmen är avstängt. Under användning är de knappt märkbara. Utöver detta är datorn i mycket fint skick.

Datorn är fabriksåterställt och levereras med den senaste versionen av Windows 10. På Teknikfronten Sverige AB garanterar vi att din Windows-installation alltid är aktiverad med äkta licenser. Dessutom ingår original laddare och nätdel i paketet.

Processor: Intel Core i7-7500U 2.7Ghz, Turbo till 3,5Ghz
Grafik: Nvidia GeForce 940MX 2GB DDR3
Skärm: 14" FHD IPS 1920x1080
Ram: 16GB DDR
Lagring: 256GB SSD
Tangentbord: Svenska

Produkten omfattas av 30 dagars garanti.

-------------

Lenovo ThinkPad E470

Med den bärbara Lenovo ThinkPad E470 14" dator blir det enkelt att hantera dina affärer, oavsett var du befinner dig. Den bärbara datorn är utformad i den traditionella, robusta ThinkPad-designen, men samtidigt levererar den en ultimat kombination av skärmstorlek, vikt och prestanda.

Effektivitet i 7:e generationen
Denna bärbara dator använder en snabb och effektiv Intel Core i7 processor från Kaby Lake-familjen, som låter dig köra flera processer samtidigt. i7-processorn kan växla till turbo-läge när mer kraft behövs. Processorn stöds av snabb DDR4 RAM och en Intel HD Graphics 620 chip.

Full HD-skärm
Den 14-tums IPS-skärmen är en idealisk kompromiss mellan skärmstorlek och bärbarhet. Skärmen har en imponerande detaljnivå tack vare en Full HD 1080p-upplösning. IPS-teknologin ger djupare kontraster, klarare färger och bredare betraktningsvinklar. Skärmen kan öppnas 180 grader, så att du till exempel kan visa en presentation för flera personer.

SSD-lagring
Den bärbara datorn är utrustad med en snabb SSD-lagring, vilket gör att den kan starta eller vakna upp från viloläge på bara några sekunder.

Tangentbord
Med tangenterna i full storlek, vattenavvisande design, bekväm tangentresväg och integrerad trackpoint innehåller tangentbordet all den erfarenhet som har samlats genom åren av finjustering av ThinkPad-designen. Och det är nu närmare perfektion än någonsin tidigare.

HDMI
HDMI-utgången kan anslutas till en HD-TV eller projektor, så att du kan visa bilder och videor i Full HD 1080p-upplösning på en stor skärm.

Anslutningar

Två snabba USB 3.0-portar
USB 2.0-port
Integrerad SD/MMC-minneskortläsare
Snabbt dual band Wi-Fi-ac, Bluetooth 4.1
Gigabit Ethernet LAN-port
3,5 mm kombinerad hörlurs/mikrofonport
Andra funktioner

Windows 10 Home 64-bit
Stereo högtalare med Dolby Audio Premium förstärkning
720p HD-webbkamera
Styrplatta med multitouch-funktion
Tre-cell Litiumjonbatteri med upp till 8 timmars batteritid

----

TeknikFronten Sverige AB
- 14 dagars ångerrätt på samtliga köp
- Alla våra priser är ink. moms!
- Snabb & spårbart leverans inom 1-3 arbetsdagar.
- Garanti på hela sortimentet
- Alla våra artiklar är testade och fullt fungerande
- Levereras alltid komplett, inga överraskningar

------

På TeknikFronten Sverige AB tror vi på cirkulär ekonomi. Vi är ett Skånebaserat återförsäljare av begagnad IT-utrustning. Vi hjälper kunder att stärka sitt hållbarhetsarbete och bidra till en cirkulär ekonomi. Vi vet att en cirkulär ekonomi är effektivt, såväl för din ekonomi som för klimatet. Häng med oss mot en bättre framtid, och spara pengar på att köpa begagnat! :)

Objektsnr 631057964

Visningar 50

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Lenovo ThinkPad E470 14" Core i7-7500U 16GB 256GB GeForce 940MX FHD IPS Garanti

Pris

3 899 kr

TeknikFrontenAB

Bunkeflostrand, Sverige

5.0

TeknikFrontenAB

Företag

Toppsäljare

1 283 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?