Beskrivning

Produktbeskrivning:

Denna kompakta digitala automatiska metallsmältugn är idealisk för professionell användning.

Smältugnen använder högkvalitativa material för att möta industrikrav och är lämplig för bearbetning av guld, silver, koppar och andra ädelmetaller.

- Avancerad degel

- Mycket avancerad PID-modul

- Värmebeständig design

- Isoleringsgaller och degeltång

Huvuddrag:

- högtemperaturmaterial,
Högren grafitdegel har egenskaperna värmebeständighet, syra- och alkalibeständighet, åldringsbeständighet, etc., och har en lång livslängd.

- digitalt styrsystem,
Den digitala smältugnsmaskinen är utrustad med ett avancerat digitalt styrsystem, vilket gör metallsmältningen exakt och bekväm och undviker överhettning eller kylningsproblem.

-hög effektivitet,
Uppvärmningen av smältugnen är snabb och effektiv och den maximala temperaturen kan nå 1150°C/2102°F inom 15 minuter, vilket är mycket snabbare än vanliga produkter.

- värmeisoleringsgaller,
Den elektroformande raffineringsugnen har ett värmeisolerande galler för att förhindra oavsiktlig kontakt med värmekammaren.

- degeltång och dubbla handtag,
Degeltången är gjord av högkvalitativa material, som är rostsäkra, korrosionsbeständiga och hållbara. Metallgjutmaskinen har en design med dubbla handtag, och kroppen är kompakt och lätt att bära.

-Brett utbud av applikationer,
Kopparsmältugn är en idealisk ugn för professionell användning inom industri och verkstäder, och är lämplig för smältning och bearbetning av guld, rent silver, ren koppar och aluminium.

Produktspecifikationer:

Färg: Svart

Kapacitet: 3 kg

Effekt: 2050 watt

Märkspänning: 220V

Maximal uppvärmningstemperatur: 1150°C (2102°F)

Värmeområdesmätnoggrannhet: ±0,5 %

Omgivningstemperatur: 0-50°C (32-122°F)

Luftfuktighet: 30-85 %

Smältdegelns inre mått (diameter x höjd): 5 x 15 cm (1,97 x 5,91 tum)

Smältdegelns yttre mått (diameter x höjd): 7,5 x 17 cm (2,95 x 6,69 tum)

Mått (L x B x H): 31 x 36 x 37 cm (12,20 x 14,17 x 14,57 tum)

Nettovikt: 12,5 kg (27,56 lbs)

Leveransmått (L x B x H): 38,5 x 38,5 x 42,5 cm (15,16 x 15,16 x 16,73 tum)

Bruttovikt: 15 kg (33,07 lbs)

Paket innehåll:

1 x Ugn
1 x grafitdegel
1 x tång
1 x produktmanual

Funktioner och detaljer:

-Ren grafitdegel: Degeln är gjord av ren grafit för att säkerställa hög värmebeständighet. Degeln bildas genom rotation, vilket helt bibehåller mineralets stabilitet. Spårdesignen underlättar hällning och fyllning av smältan.

-Mycket avancerad PID-modul: Silversmältugnen är utrustad med avancerad PID-modul och digitalt kontrollsystem, vilket ger dig exakt och bekväm metallsmältning. Den faktiska temperaturen inuti smältugnen var 1150 grader Celsius, övervakad varannan sekund, utan överhettning eller kylning.

-Värmebeständig design: Använder värmebeständig och användbar isolering. De radiellt anordnade värmeelementen är fullt funktionella och ger en jämn temperaturfördelning i smältdegeln. Hög prestanda och effektiv isolering säkerställer att den erforderliga smälttemperaturen uppnås snabbt.

-Isolerat galler och tång: Det isolerande gallret förhindrar oavsiktlig kontakt med värmekammaren. Fusionsdegeln levereras med smältklämmor som klämmer fast i spåren runt degelhuvudet, vilket gör att du kan använda smältdegeln på ett säkert sätt.

- Brett utbud av användningsscenarier: när guldsmältugnen går utan degel (med locket på) kan den nå över 1000 grader Celsius på cirka 12-20 minuter; efter att degeln har placerats tar det 20-30 minuter att nå den graden. Ugnen är lämplig för bearbetning av guld, silver, koppar och andra ädla metaller.

Objektsnr 631286156

Visningar 25

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 25 maj 21:35

3KG högeffektiv automatisk metallsmältugn,digital kontroll,med värmeisoleringnät

Pris

4 695 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?