Beskrivning

Produktbeskrivning:

Detta kit för tillverkning av knappmärken innehåller en uppsättning matris som är lämpliga för att göra 3"/75 mm knappmärken och kommer med 100 st runda knappdelar.

Perfekt för att göra personliga, unika och snygga märken, även flitigt använda för nålknappar, knytband, nyckelringar, flasköppnare och mer.

- Komplett knapptillverkningssats

- Material av hög kvalitet

-Ansträngningsbesparande handtag

-lätt att använda

Huvuddrag:

- Material av aluminiumlegering,
Knappsymaskinens roterande bas är gjord av högkvalitativ aluminiumlegering, och de två mellanfästena är gjorda av 45 # kolstål galvaniserade konsoler, som är hållbara och har lång livslängd.

- lätt att montera,
Nålpressmaskinen är enkel att montera enligt instruktionerna, endast fyra steg krävs. Perfekt för DIY anpassade nålknappar och personliga presenter till skolor, samhällen, företag och hem.

-Humaniserat handtag,
Det långa ergonomiska handtaget ger ett bekvämare grepp. Som ett resultat sparar det mer energi och ökar din effektivitet. Dessutom skyddar den dig från skada när du gör knappen.

- drift med hög precision,
Formbasen i aluminiumlegering roterar smidigt, vilket är bekvämt för dig att byta till andra storlekar. Dessutom kan två utsprång på båda sidor ge exakt positionering, vilket säkerställer en låg felfrekvens vid tillverkning av märken.

- enkelt att göra,
Du behöver bara trycka två gånger på handtaget för att slutföra en knapp. Med märkesstansens vridbara bas och nosdesign kan du enkelt producera 200-300 stycken per timme.

-Brett utbud av applikationer,
Märkemaskinen kan göra alla typer av märken, som används i stor utsträckning vid tillverkning av märken, flasköppnare, hängande märken, nyckelkedjor för rökelselåda och andra produkter.

Produktspecifikationer:

Driftläge: manuell

Grundläggande stil: Rotera

Formstorlek: 3"/75 mm

Knappstorlek: 3"/75 mm

Antal knappar: 100 st

Produktstorlek: 28×10×15,5 cm

Nettovikt: 17,2 lbs/7,8 kg

Förpackningslängd: 16,6"/42 cm

Förpackningsbredd: 10,3 tum/26 cm

Förpackningshöjd: 9,1 tum/23 cm

Paket innehåll:

1x manual

1 x knappmaskin

1 x formsats 75 mm

1 x Pappersskärare av plast

1 uppsättning maskintillbehör

100 x 75 mm knapp (metalldel + plastdel + transparent lock)

Funktioner och detaljer:

-Komplett maskinuppsättning för knappar: formstorlek och knappstorlek: 3" (75 mm), basstil: vridbar, funktionssätt: manuell, innehåller 100 knappdelar och en rund kniv.

- Material av hög kvalitet: Knapptillverkaren är gjord av högkvalitativt material. Den vridbara gjutformen i aluminiumlegering med järnbas gör den stark och hållbar.

- Ansträngningsbesparande handtag: Knappmärkestillverkarens ergonomiskt utformade handtag ger ett bekvämt grepp. Det sparar mer energi och ökar din effektivitet.

-Enkel användning: Genom att rotera basen på nålmaskinen kan du byta formen mer exakt. Det kan hjälpa till med exakt positionering och göra ditt märkesprocess enklare.

-Flera applikationer: Denna knapptillverkare är perfekt för att göra stiftknappar, repslipsar, nyckelringar, flasköppnare och mer. De används ofta för att göra hemgjorda knappar för politiska kampanjer eller sportevenemang.

Objektnr 634625611

Visningar 25

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 4 jun 17:38

75mm knapptillverkningsmaskin med 100st knappar,hög precision,bred applikation

Pris

2 059 kr
Annonsen är avslutad

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

178 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också