Beskrivning

Nanotejp Återanvändbar multifunktionell Dubbelhäftande Transparent 3M

Package innehåll: 1 *Nano tejp

1.Quality Material Vårt band är tillverkat av nytt miljövänligt nanomaterial. Den har god duktilitet och god vidhäftning, transparent och slitstarkt dubbelsidigt lim, säkert och giftfritt, och kommer inte att lämna märken på väggen eller någon yta. Halkfritt, skärbart, tvättbart och återanvändbart. Hög viskositet, den håller på alla ytor med en stark vidhäftning.

2. Nanotejpen är en smart och hållbar dubbelhäftande tejp som en enkelt fäster på de allra flesta ytor så som väggar, kakel, bord mm. Den ska dessutom i de flesta fall inte lämna några limrester när du tar bort den. Efter användning om tejpen har blivit smutsig kan du enkelt skölja den och låta den lufttorka för att sedan återanvända den. Sparar på så sätt också på miljön. Denna rulle levereras med 3 meter tejp så den kommer räcka länge!

3. Dubbelsidig + tvättbarTejpen är dubbelsidig, tvättbar och återanvändbar. Du kan direkt skölja den klibbiga smutsen med rent vatten och torka den sedan för att återställa dess viskositet. Dubbelsidig tejp med multifunktionell funktion är perfekt för industriell användning i köket, såsom affischer, fotoramar, väggklistermärken, små verktyg, väggdekoration, hem, kontor, verkstad etc. Gratis lim, slumpmässig krympning, lätt att bära.

4.No Trace + Tear OffDen här tydliga dubbelsidiga tejpen är lätt att ta bort och hålla fast, skuren till vilken längd som helst och hålla fast. Denna Nano tejp kan enkelt skäras till vilken storlek och längd som helst, perfekt för alla jobb
Det är lätt att skala av efter användning, kommer inte att lämna märken på väggen eller ytan och kommer inte att skada väggen, så du behöver inte oroa dig för att väggen lämnar fula hål.

5.Lätt att använda: Grepptejpen kan fastna på nästan vilken slät, ren och icke-porös yta som helst och stanna där, Rengör eller skrubba de områden som ska användas före applicering. När det är torrt, skär det till den storlek du vill ha och håll det på ytan. Riv sedan av skyddsfilmen på toppen för att hålla produkten på vad du vill hålla den.

Egenskaper:
- Återanvändningsbara
- Dubbelhäftande
- Transparent
- God fästförmåga
- Elastisk
- Kan klippas i önskad längd
Storlek:
Längd: 3 Meter
Bredd: 3cm
Tjocklek: 1mm

Objektnr 635 072 716

Visningar 75

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 21 jun 14:46

Nanotejp Återanvändbar multifunktion Dubbelhäftande Transparent

Såld för

79 kr
Annonsen är avslutad

Impexx

Torslanda, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

1 269 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också