Beskrivning

Ge dig ut på ett spännande äventyr med en av spelvärldens mest ikoniska karaktärer i Tomb Raider Essentials till PlayStation 3. Denna begagnade version av spelet är det perfekta valet för alla äventyrslystna spelare som vill uppleva en klassisk spelserie till ett överkomligt pris.

I Tomb Raider Essentials tar spelaren rollen som den modiga äventyraren Lara Croft när hon ger sig ut på farliga uppdrag och upptäcktsresor runt om i världen. Utforska mystiska tempel, lösa intrikata pussel och undvik faror för att avslöja antika hemligheter och skatter.

Den begagnade versionen av Tomb Raider Essentials till PlayStation 3 inkluderar flera klassiska spel i serien, vilket ger spelaren en omfattande upplevelse av Lara Crofts äventyr. Upplev originella titlar som "Tomb Raider: Legend", "Tomb Raider: Anniversary" och "Tomb Raider: Underworld", och njut av timmar av spännande gameplay och fängslande berättelser.

Med förbättrad grafik och smidig spelkontroll ger Tomb Raider Essentials till PlayStation 3 spelaren en behaglig och engagerande spelupplevelse. Upplev den spänning och adrenalin som bara Lara Croft kan erbjuda när hon möter faror och övervinner utmaningar runt varje hörn.

Oavsett om du är en långvarig fan av Tomb Raider-serien eller helt ny till Lara Crofts värld, kommer Tomb Raider Essentials (Begagnad) till PlayStation 3 att tillfredsställa ditt behov av äventyr och spänning. Ge dig ut på en oförglömlig resa med en av spelvärldens mest älskade hjältar och upptäck skatter som väntar på att bli avslöjade.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 628475436

Visningar 93

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Tomb Raider Essentials (Begagnad)

Pris

49 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?