Beskrivning

Ge dig in i en futuristisk och kaotisk värld med Brink till Xbox 360. Denna begagnade titel tar spelaren med på en actionfylld och adrenalinfylld resa genom en värld där konflikter och strider ständigt är närvarande.

I Brink kliver spelaren in i rollen som en agent från Antagonisterna eller Resistance, två rivaliserande fraktioner som kämpar om kontrollen över den flytande staden Ark. Med sina unika färdigheter och anpassningsbara vapen måste spelaren navigera genom komplexa miljöer och genomföra uppdrag för att överleva och vinna fördel i konflikten.

Denna begagnade disk för Xbox 360 ger dig möjlighet att uppleva den intensiva och dynamiska spelupplevelsen i Brink till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en fan av FPS-genren, flerspelarlägen eller bara letar efter en utmanande och engagerande spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina imponerande grafik, realistiska miljöer och taktiska spelupplägg tar Brink till Xbox 360 spelaren på en resa genom en värld där varje beslut kan påverka utgången av striden. Ge dig ut på slagfältet, samarbeta med ditt lag och gör dig redo att kämpa för seger med detta begagnade spel till Xbox 360.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 629969918

Visningar 46

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Brink (Begagnad)

Pris

49 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?