Beskrivning

SSX tar snowboardåkning till en helt ny nivå med spektakulära trick, episka banor och adrenalinfyllda tävlingar. Denna begagnade version till Xbox 360 ger dig möjlighet att uppleva spänningen och utmaningarna med att åka snowboard i några av världens mest extrema bergsmiljöer till ett överkomligt pris.

Klättra upp på berget och ge dig ut i en rad olika tävlingar och utmaningar, från traditionella race till extrema trickåkning och spektakulära freeride-sessioner. Med en mängd olika karaktärer att välja mellan, var och en med sina egna unika färdigheter och egenskaper, finns det något för alla åkare oavsett erfarenhetsnivå.

Denna begagnade disk för Xbox 360 ger dig en chans att utforska de fantastiska världarna i SSX till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en fan av extremsportspel, snowboardåkning eller bara letar efter en rolig och utmanande spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina imponerande grafik, realistiska fysik och adrenalinpumpande spelupplägg tar SSX till Xbox 360 spelaren på en resa genom en värld där varje hopp och varje trick kan göra skillnad mellan seger och nederlag. Ge dig ut på berget, utför spektakulära trick och gör dig redo att bli kungen eller drottningen av snö med detta begagnade spel till Xbox 360.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 629970827

Visningar 51

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

SSX (Begagnad)

Pris

149 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?